3 av 3

3 av 3

J’13 er med for første gang i vinterserien og selv om laget ikke ble oppsatt i j’14 gruppa og 11’er fotball som påmeldt, tok de utfordringen med å stille i sin egentlige årsklasse og 9’er fotball.
I utgangspunktet en ok ting, men siden de skal spille en årgang opp i serien hadde det jo vært kjekkere å få prøvd ut 11’er fotball før seriestart. Men med sen seriestart skal de nok få noen treningskamper allikevel.
Uansett – 9’er kamper er blitt spilt og det med gode resultater.

Første kamp var mot “erkerivalen” EIK. Kampen bar preg på at det var første kamp på lang tid og med 4 ekstra spillere på en 7’er bane som 9’er fotball spilles på. Allikevel var det aldri tvil om hvor seieren skulle ende. 7-0 ble sluttresultatet. Målscorere: Anna Elin Seglem x 2, Benedikte Øvrevik x 2, Ragna Løyning, Elise Larshus og Thyra Løyning.

Andre kamp ble sluttresultatet 3-1 mot Vidar FK. Målscorer: Ragna Løyning, Emilie Klippen og Benedikte Øvrevik. Denne kampen satt samspillet mye bedre og de viste til tider flotte kombinasjoner. Hadde de vært påskrudde fra start kunne sluttreslutatet også her blitt mye mer. Heldigvis hjalp litt alvorsprat i pausen og vi kunne se oss fornøyde med kampen sett under ett.

Tredje kamp har vi bare godord om. Jentene spilte fotball som aldri før. 1. omgang er spillemessig noe av det bedre de har gjort og 2.omgang var ikke så verst den heller. Flotte gjennombruddspasninger, en touch kombinasjoner, overlapp, innlegg osv osv. Trenerne hadde tårer i øyenkroken mang en gang! At kampen kun endte 5-0 over Randaberg er helt utrolig. Ingen hadde blunket om det hadde vært et 1 tall framfor 5 tallet! Avslutningsterping neste trening 🙂 De som fikk ballen over målstreken var Ragna Løyning, Anna Elin Seglem, Theoline Blitzner Simons, Emilie Steffensen og Thyra Løyning.

Jentene har en puljekamp igjen før sluttspillet tar til. Gleder oss til fortsettelsen. Stå på jenter!
Trenerteamet – Kirsti Elin, Leif Tore, Sveinung og Roy.

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 402 42 267    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND