A-laget til topps

A-laget til topps

Eiger innfridde favorittstempelet og vant søndagens finale i vinterserien mot Madlas juniorlag. Uten å imponere allverden tok likevel de røde og blå en grei 5-0 seier etter at stillingen ved pause var 2-0. Eiger var til tider rufsete framover mens i de bakre rekker hadde man full kontroll. Midtstopper Simen Sæstad viste igjen at han har tatt noen steg i løpet av vinteren. Strengt tatt hadde vel ikke ungguttene fra Madla en eneste sjanse å snakke om.

1-0 kom ved Stian Sleveland. Selv om Glenn Strømstad muligens vil kreve assisten var målet på mange måter Stians alene ettersom han raidet fra nesten midtstreken og endte med å sette ballen flott i mål. Hans Marius Slettebø scoret igjen og gav Eiger 2-0 like før pause etter en flott gjennombruddspasning av Sigmund Hunnestad.

Etter sidebytte sørget innbytter Simon Øvrevik for 3-0 på et goalgettermål i Lukaku-klassen!. Ole Asbjørn Liland doblet kontoen for scorede mål i årets sesong da hans corner gikk via keepers fingrer og i mål til 4-0. Innbytter Sander Haugstad bidro med litt artisteri da han hælsparket Stian Sleveland i gjennom på det siste målet. Stian dro av en mann før han satte ballen i vinkelen til 5-0. 

Eiger stilte med følgende lag etter en uke der a-laget har hatt tre kamper – i tillegg til junior NM for flere av spillerne:

Sarunas Kilijonas
Nikolai B. Strømstad
Glenn B. Strømstad
Simen Sæstad
Morten Nodland
Ole Asbjørn Liland
Martin Tønnessen
Sigmund Hunnestad
Hans Marius Slettebø
Matias L. Løyning
Stian Sleveland

Benyttede innbyttere:
Simon Øvrevik
Viktor Opheim
Sander Haugstad

I etterkant – og på tross av 2-1 tap mot Sunde tidligere i vinter, kan det diskuteres om deltakelsen i årets vinterserie var et smart trekk. Motstanden har – med respekt å melde ikke vært optimal. På den annen side – i fjor høst ble det murret noe om Eigers manglende offensive spill. Det har det blitt rikelig anledning til å øve på i årets kamper så langt.

Hvordan Eiger står i forhold til sammenliknbare lag får en kanskje svar på neste helg når Flekkefjord kommer til Hålå og første kvalifiserende runde i NM. Da bør både det offensive og det defensive sitte.

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 402 42 267    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND