ALLE vant i Eigerhuset!

ALLE vant i Eigerhuset!

Selv om det bare var Espanyol (bildet over) som kunne titulere seg som “seierherrer” etter helgens Bulldog Cup, var det egentlig bare vinnere i alle klasser som totalt hadde 216 deltakere i år. Arrangørens ønske om jevnbyrdighet og mest mulig jevne lag lykkes til fulle og de fleste lag opplevde både seire, uavgjort og tap. På en ellers småsur søndag var Eigerhuset et greit sted å være, både for små og store. I kiosken var det travelt og utover ettermiddagen minket det godt i hyllene. På banen var det full innsats fra engasjerte spillere og på sidelinja var engasjementet like stort.

Espanyol på lagbildet øverst:

F.v: Anna Elin Seglem, Kjetil Skinnarland, Petter Ellingsen Nodland, Matias Gunnarsen, Martine Klippen, Odd Eirik Ellingsen Nodland, Sindre Brekke (og ikke tilstede Martin Nordvoll)

Espanyol gikk altså helt til topps i Bulldog Cup 2014. Dette til tross for at Valencia ledet etter de første innledende kampene lørdag. Sykdomsforfall var nok medvirkende til Valencias tap søndag, noe som gjorde at de måtte nøye seg med kamp om fjerdeplassen.

Kamp om 6 plass: Villareal – Athletico Madrid 1-2

Kamp om 4 plass: Valencia – Barcelona 3-2

Semifinale Mallorca – Real Madrid 2-1

Espanyol gikk direkte til finale etter å ha toppet tabellen etter 6 innledende kamper.

Finale: Espanyol – Mallorca 2-1.

Odd Eirik Ellingsen Nodland og Martine Klippen scoret for Espanyol. Stein Johnny Myklebust scoret for Mallorca i en spennende, tett og jevn finale.

Det ble også delt ut andre utmerkelser:

Beste keeper: Anders Svanes

Beste jentespiller: Martine Klippen

Beste guttespiller: Stein Johnny Myklebust

Anders Svanes Martine Klippen og Stein Johnny Myklebust viste godt igjen i Bulldog Cup

Dommerne Einar Ragnvald Løyning, Kjell Høien, Johannes Wigand og Matias Leidland Løyning gjorde alle en god og uvurderlig jobb. Det samme må også sies om alle laglederne på de totalt 32 lagene. De medvirket til lik spilletid og god organisering og uten dem hadde det blitt kaotisk!

Se bilder av alle lagene her

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 402 42 267    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND