Simen og Sindre forlater skuta

Simen og Sindre forlater skuta

FLAGGSKIPET – Simen Haughom (t. v i bildet) og Sindre Håland (t. h i bildet) har begge valgt å forlate Eigers a-lag. Begge har vært gode bidragsytere i en tung vårsesong – og har nå meldt seg til tjeneste for divisjonskollegaene Vidar og Brodd

Eigerskuta er ingen synkende skute til tross for jumbo plassering og mye motvind i vår. På Eigerøy er man vant til sterk vind og surt vær. Sindre valgte å bruke sommerferien på å bestemme seg for et klubbskifte – og med skolegang i Stavanger nå til høsten ble valget om å spille for et lag lenger nord mer praktisk. Brodd meldte sin interesse og ligger i skrivende stund på en 4 plass bare 6 poeng bak ledende Vidar som har en kamp mer spilt en Viking 2 på en andre plass. Sindre har ambisjoner som fotballspiller og i tillegg til studier i Stavanger ønsker han å spille på et høyest mulig nivå. Han så på dette som en flott mulighet til å få vist seg enda mer frem. Sindre har spilt 16 kamper for Eiger i år og scoret to ganger, i tillegg til 2 målgivende. 

Simen Haughom har spilt 17 kamper i år, scoret 8 og står med to målgivende. Med det er han frem til nå lagets toppscorer, men Haughom har slitt med uttellingen denne våren –  og har hatt vanskelige arbeidsforhold. Fra å putte hele 28 ganger for Vidar i 3 divisjon i fjor til å slite for Eiger i år har tæret på Sirdølingen. Klubben har fått en rekke henvendelser på Simen denne sesongen fra klubber som ønsker å signere spissen, men Simen har vært lojal og stått på for klubben vår. Det var derfor noe overraskende at han etter første høstkamp nå velger å forlate Eiger til fordel for Vidar. 

Eigers sportslige leder Bjørn-Arne Slettebøe innrømmer at Simens overgang kommer noe overraskende og brått på. Han er kjent med interessen fra flere klubber, men sier at det har vært lite som har tydet på at en overgang skulle komme nå. Videre er han skuffet over klubben Vidar som ikke har meldt noe som helst på forhånd og viser til paragraf 6 i overgangsreglementet. Slettebøe sier at det selvfølgelig er noe forstyrrende i den blødende tabell situasjonen laget står i nå, men at en må fokusere på de spillerne en har – og sier at de offensive kvalitetene i laget er enda enormt gode. 

Klubben ønsker begge spillere lykke til videre i nye utfordringer!

Tidligere har også Kujtim ismaili valgt å gi seg, etter lengre tids skadeplager. Det er ikke kjent at Kujtim har valgt annen klubb. 

Eigers a-lag spiller neste kamp hjemme i Hålå mot Staal Jørpeland førstkommende fredag. 

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 404 97 160    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND