V&T Akademiet blir til

V&T Akademiet blir til

V&T AKADEMIET – Tom Egeli, daglig leder i V&T Entreprenør AS, signerte i dag på en fireårig avtale med Eiger som sikrer navnet for klubbens akademi. Eigers daglige leder Atle Skailand smiler bredt og er meget godt fornøyd med å få den lokale bedriften med på laget – og til en svært viktig del av klubbens aktivitet og rekruttering. 

V&T Entreprenør AS holder til i Egersund og er totalleverandør innen trafikkavvikling og arbeidsvarsling. De utfører alt fra dirigerings-oppdrag som er unnagjort på noen timer, til store kompliserte prosjekt som varer over flere år. “Ingen oppdrag er for små og ingen for store”, heter det hos den lokale bedriften. 

V&T Akademiet er en videreføring av det tidligere Eiger Akademiet og skal frem til nyttår ledes av Frank Mong. 

Vi er veldig stolte av å få være med å bidra til at barn og ungdom skal ha en trygg og god plass til å få utvikle seg både på og utenfor banen, sier Tom Egelig daglig leder i V&T. 

Akademiet er også åpent for spillere som måtte tilhøre andre klubber i distriktet.

Hovedfokus på akademi øktene vil være å utvikle basisferdigheter. Dette gjør vi gjennom lystbetonte tekniske og taktiske øvelser, hvor spillet som egenart vil være sentralt innenfor hver treningsøvelse. Samtidig skal spillerne øve seg på å ta egne valg og finne egne løsninger på de utfordringer en står ovenfor. Hovedmålet med akademiet er å veilede spillerne til selv å kunne ta riktige, gode og fornuftige valg på fotballbanen, og samtidig stimulere og trigge spillerne til å øve på egenhånd.

Akademi treningene foregår på lørdager inne i Norrønhallen. Alle som ønsker å delta på V&T- akademiet må legge seg inn i egen spondgruppe, hvor tidspunkt for treninger og annen info vil legges ut.

Link til SPOND gruppen:  https://spond.com/landing/group/XJKEO?fbclid=IwAR0SheUdOE0RIiKxCrGyuPjpmGFd5iWMIhqnZtEdRMPAjE27pAimi13QyNg

Høsten 2023 er akademiet planlagt for jenter og gutter fra 1.-7.klasse.

Har du spørsmål vedrørende akademiet – ta kontakt med undertegnede

Frank Mong

Trenerveileder og akademi ansvarlig Eiger FK 

trenerveileder@eigerfk.no

Tlf: 47 63 99 48

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 404 97 160    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND