Knepent tap i Bergen

by eigerfk

ALVØEN IDRETTSPARK – Loddefjord – Eiger 2-1(1-0) – Det ble et nytt tap på bortebane lørdag når Eiger møtte Loddefjord i Bergen. Et noe redusert Eiger lag gjorde det de kunne for å få med seg poeng hjem, og det hadde ikke vært noe å sagt på om det hadde blitt poeng med på bussen til Egersund. Dessverre gikk det ikke slik- og bunnlags rivalen Loddefjord kunne juble for tre viktige poeng. 

Førsteomgangen var relativ jevn, der Loddefjord nok skapte de aller største sjansene. Det var store strekk i bortelaget og Eiger sleit litt med å finne ut av det. Det så lenge ut til å gå mot en målløs første omgang – som ville vært et greit utgangspunkt for de siste 45, men Loddefjord ville det annerledes. Eiger fikk ikke klarert skikkelig, og en Loddefjord spiller fikk noe lett vendt av seg sin spiller og fyrte av et relativt enkelt skudd. Ballen havnet i det nærmeste hjørnet for keeper Harry Kircher som hadde kommet seg over på feil fot, og dermed ikke rakk å reagere kjapt nok for å hindre ledelse til hjemmelaget. 
 
En tordentale fra trener Lars Arne Stavnheim i pausen samt litt justeringer på laget gjorde at bortelaget Eiger fremstod som et annet lag i andre omgangen. Mye mer vilje, innsats og lagmoral ble vist og kampen stod som vidåpen om hvem som skulle ta det hjem.  Eiger jaget en utligning og lenge trodde man at det var et faktum på et innlegg som etter hvert gikk i mål. Linjedommer vinket med flagget for en offside, og hoveddommer stolte selvsagt helt og fullt ut på det. I ettertid er det vanskelig å se om dette var en korrekt avgjørelse – og i så fall kunne kampen fått et helt annet utfall. Eiger gav ikke opp, og fortsatte å kjøre overganger. Til tider svært farlige, der Loddefjord forsvaret overhodet ikke hang med på notene. I det 63 spilleminuttet ble det balanse i regnskapet. Aleksander Svanes vant ballen i et brudd ved egen sekstenmeter og tok den med seg fremover. Han fant Alexander Kjellmann, som valset fremover – der han til slutt fant nevnte Svanes som har fullført løpet sitt og bredsider ballen i mål. Dessverre, og bare to minutter etter utligningen kom Loddefjord på en visitt. Ballen ble lempet inn i sekstenmeteren, hvor en Eigerspiller får klarert med en heading, men dessverre ut til en godt plassert Loddefjording som på volley banket inn ny ledelse. En ledelse som holdt helt inn. 
Eiger er for alvor i problemer med tanke på å fornye plass på dette nivået, men toget har enda ikke gått. Førstkommende fredag 8 september gjester Sandnes Ulf 2 Hålå, og i den kampen har man noe å revansjere fra i vår. 
 
Eiger stilte med følgende lag:
 
Harry Kircher, Sondre Havsø, Aleksander Svanes, Even Myklebust, Evgenii Dudkin, Jostein Salvesen, Mathias Perttamo, Håvard Leidland, Aleksander Kjellmann, Elion Shatri, Matias Leidland Løyning. 
 
Benyttede innbyttere:
 
Simen Håland og Oscar Ekblom Røraas
 
Gule kort:
 
Even Myklebust og Oscar Ekblom Røraas

Er dette noe for deg?

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?