Ytterligere grep etter hærverk!

by eigerfk

TRYGT STED -I Hålå og på hvilket som helst annet idrettsanlegg ønsker man trygghet. Det er en arena man gjerne forbinder med et trygt sted å være. Som kjent fikk Eiger FK smake på en følelse av utrygghet og hærverk for noen uker siden. Noe klubben tar på alvor!

Atle Skailand, daglig leder i Eiger FK, forsikrer alle om at Hålå fortsatt er et veldig trygt sted å være for barn og voksne i alle aldre.  “At noen kan være så grusomme å gå til angrep mot en idrettsklubb på denne måten, fatter jeg ikke”, sukker en oppgitt Atle Skailand.  Han fikk hele søndagen ødelagt da han ble oppringt om hendelsen natten før.  “Ressurser i klubben, hos politiet og andre instanser går med på slike saker- og skaper en blanding av frustrasjon, forbannelse og oppgitthet. En stiller seg spørsmål om både det ene og det andre, og en blir også noe trist”, sier Skailand.  

Hærverk på blant annet idrettsarenaer er ikke noe nytt. Det er ofte her man kan lese om slike uheldige hendelser. Her samles ofte barn- og ungdom både i og utenfor åpningstider. Fra å tidligere ha en mer “åpent hus uten tilsyn” politikk i Hålå – slik at alle som har ønsket å spille fotball har hatt mulighet – har man de siste årene måttet stramme veldig inn på dette. Nettopp grunnet økt hærverk, slitasje og bruk på tvers av det anlegget er ment til. I dag kommer man ikke inn i klubbens anlegg uten godkjent adgang i form av en merket nøkkel brikke. Noe som strammes inn i hvem som får bruke brikkene, regler for utlån osv. 

I tillegg til de allerede monterte overvåkningskameraene har klubben nå gått til innkjøp av enda flere og skal dekke det meste av anlegget både utenfor og innenfor.  “Det er ingen som slipper unna med noe som helst av uønsket adferd her i Hålå, og vi vil ikke nøle med å politianmelde”, fortsetter den daglige lederen. 

Til slutt presiserer han en gang til at Hålå er et veldig trygt og godt sted å være!

Er dette noe for deg?

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?