Poengdeling i Hålå

by eigerfk

UAVGJORT – Eiger – SULF2 0-0 (0-0) – Det ble en spennende slite kamp fredags kveld. Eiger visste hva som ventet dem foran møte med Sandnes Ulf2, og var godt forberedt. En god taktisk kamp med stor innsats manglet bare målet.

Det var hjemmelaget som hadde de største sjansene i første omgang, begge med Aleksander Kjellmann som avslutter. En avslutning i klypene til Sandnes keeperen og et skudd i tverrligger. Sandnes prøvde å gjøre som de pleier, å spille ball. Eiger stresset dem og de lyseblå gjorde mye feil. Dessverre ikke nok til å skape de helt store målsjansene. Det endte med en målløs førsteomgang. 

Andre omgangen ble veldig lik første. Et Sandnes lag som spilte ball, og lette etter muligheter – med et Eiger lag som ga alt og stresset de tilreisende såpass mye at de ikke fikk til det helt store. Noen halv sjanser er notert i begge ender, men ikke noe en tenker bør ende i målprotokollen. Oppgjøret endte målløs. 

Eiger skal ha for stor vilje og innsats mot et bra ungt Sandnes lag- og manglet bare målet som kunne kronet en god taktisk kamp, der guttene ga alt de hadde. 

Nå venter Fyllingsdalen borte i Bergen kommende lørdag, og da skal alle poengene med hjem igjen. 

Eiger stilte med følgende lag:

Harry Kircher, Kim Nyborg, Jan Terje Søyland, Alexander Sleveland, Håvard Leidland, Elion Shatri, Jostein Salvesen, Kenneth Grande, Mathias Perttamo, Øyvind Garpestad og Aleksander Kjellmann. 

Benyttede innbyttere:

Stefan Ghilom

Gule kort:

Kenneth Grande og Håvard Leidland (må stå over neste kamp)

Er dette noe for deg?

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?