Jørgen Myklebust ny spillerutvikler

by eigerfk

NY SPILLERUTVIKLER – Jørgen Myklebust ble denne uken klar som ny spillerutvikler for klubben. Han begynner i rollen umiddelbart og har et godt stykke i arbeid i vente med å bli kjent med klubb, trenere og spillere. Eiger FK er glad for å ha knyttet til seg Jørgen.

Jørgen er en ekte Eiger gutt som i flere år har spilt fotball på Eigerøy. Han bor for tiden på Myklebust og har kort vei til sitt nye arbeidssted som spillerutvikler. 

Han har jobbet med en bachelor i idrett med spesialisering i trenerrollen. Han har trent lag i ungdomsavdelingen og i FFO i Elverum fotball. I dag trener han Hellviks a-lag i tillegg til at han er midt i utdanningen som UEFA B trener.

Stillingsinstruksen vitner om mange oppgaver og et stort ansvar. Kort forklart så handler det om at alle klubbens spillere skal bli sett, og få utvikling på deres nivå. Både sportslig og sosialt. “Flest mulig – lengst mulig – best mulig!” Dette skal settes i system i godt samarbeid med spillere, foreldre/foresatte, trenere/lagledere og klubb.

Vi gleder oss til å bli bedre kjent med Jørgen!

Er dette noe for deg?

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?