Minner for livet i Barcelona

by eigerfk

Eiger’s jenter 15 års lag har denne uken tilbrakt høstferien sin på «treningsleir» i Santa Susanna utenfor Barcelona. Etter to år med diverse dugnader og salg av kaker og dopapir m.m., så er det nå tid for å innkassere valuta for innsatsen i form av fantastiske opplevelser og minner for livet. 

Turen svarer virkelig til forventningene og dagene tilbringes med bading, soling, shopping, buffet måltider med masse god dessert tre ganger om dagen, bittelitt trening og en kamp mot trøndersk motstand. Her kommer en kort oppsummering fra turen. Etter en lang reisedag lørdag 7 oktober som inkluderte et fire timers opphold på Gardermoen, så kunne reisefølget på 14 jenter, 2 trenere og 3 foreldre innlosjere seg på Aquamarina hotell rundt klokken 01 natt til søndag. Med et tett program på søndagen, så var det flere som måtte opp litt tidlig for å sjekke ut hotellets badebasseng og solsenger før avreise til Barcelona by kl 13. Med innleid buss og guide, så kom vi oss enkelt den timelange turen til Barcelona og et av byens shopping sentre der vi tilringte 2-3 timer. Mer ble det ikke tid til i byen denne dagen, da vi skulle videre på damekamp mellom Barcelona og Real Sociedad med tre norske landslagsspillere i aksjon. De regjerende Champions League mesterne var totalt overlegne og vant 3-0, ekstra kjekt at den norske stjernespilleren Caroline Graham Hansen scoret to av målene.

 

Både mandag og tirsdag ble det avholdt morgentreninger før solen ble altfor sterk. Treningene ble gjennomført under flotte forhold på en bane ca. 2 km fra hotellet. Det var ikke planlagt med andre aktiviteter disse dagene og tiden ble for det meste brukt til soling og bading på hotellområdet og på stranda like nedenfor hotellet.

 

Onsdag var det tid for kamp mot Skaun fra Trøndelag. Det gikk vel som det måtte gå når et topplag fra trøndersk 1 divisjon i jenter 17 klassen møter et breddelag fra Rogalands 3 divisjon i jenter 15 klassen. Men til tross for litt vel tøff motstand i en kamp spilt i stekende sol og med en litt skadeskutt tropp, så jobbet Eiger jentene godt og ga alt gjennom samtlige 3 omganger av 20 minutter. Når det ikke var flere tilgjengelige spillere igjen på benken, så måtte også de to trenerne Stine Kvamsø og Frode Vinningland trø til på banene. De klarte allikevel ikke å forhindre at de ballsikre trønderne til slutt vant ca. 11-0. Kjekt var det uansett med en kamp på turen. Etter kampslutt bar det raskt tilbake til hotellet for å gjøre seg klar for en ny tur til Barcelona by for mer shopping, denne gang med tog.

 

Med respekt for Spanias nasjonaldag 12 oktober, så avlyses torsdagens trening og dagen skal nytes fra morgen til kveld med soling, bading og gode måltider før avreisen hjemover kl 04.45 fredag morgen.

Er dette noe for deg?

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?