Viking 2 ble for sterke

by eigerfk

SR-BANK ARENA – Eiger hang med i 45 minutter mot Viking rekruttene, men forskjellen mellom topp og bunn gjorde seg godt synlig utover i andre omgang. Det endte med et stygt 7-1 tap.

Det var på forhånd forventet at hjemmelaget kom til å ha mye ball. En kampplan ble lagt opp etter dette, ved da å ligge kontrollert og kompakt. Vente på kontringer og slå til dersom mulighetene ville by seg. Da Viking tok ledelsen fikk man en følelse av at dette kunne komme til å bli vanskelig. Heldigvis utlignet Eiger kort tid etter – et flott mål av Kim Nyborg på et hjørnespark. Lagene gikk til pause på stillingen 1-1. 

Andre omgangen hadde ikke fått kommet skikkelig i gang før hjemmelaget fikk nettkjenning, og opp i ny ledelse. Etter dette ble det en tung opplevelse for de fleste med hjertet i Eiger.  De røde og blå klarte aldri å true ledelsen igjen, og da viking gikk opp til 3-1 raknet det fullstendig. Det stoppet ikke før det stod 7-1. Håpet om overlevelse i 3 divisjon forsvant betydelig – for noen helt. Målforskjellen ble ødelagt og det ble en svært tung busstur hjem fra Stavanger.

Nå venter de to siste seriekampene av årets sesong. Først hjemme mot Bjarg før siste kamp spilles borte mot Djerv 1919 i Haugesund. Begge kampene spilles søndager – med alle kampene i avdelingen samtidig. 

Eiger stilte med følgende lag:

Simen Håland, Even Myklebust, Kim Nyborg, Marius Andersen, Håvard Leidland, Kenneth Grande, Mathias Perttamo, Jostein Salvesen, Elion Shatri, Aleksander Kjellmann og Øyvind Garpestad.

Benyttede innbyttere:

Mathias Storm Henriksen

Gule kort:

Håvard Leidland og Kim Nyborg

Er dette noe for deg?

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?