Tap i årets siste hjemmekamp

by eigerfk

NEDRYKK – Selv om det skulle blitt seier i sesongens siste hjemmekamp hadde det endt med nedrykk. Både Loddefjord og Fyllingsdalen vant sine kamper forrige søndag. Eiger hang ikke med hjemme mot Bjarg og tapte kampen 5-0. 

Det virket som om allerede fra start  at mye av luften var gått ut av ballongen for årets sesong. Bjarg hadde ballen mest og ville mest. Etter bare 19 minutter tok de ledelsen – og økte til 2-0 fire minutter etter det igjen. Simen Håland i Eiger målet reddet straffe og hindret det tredje baklengsmålet, men like før pause lå allikevel den tredje ballen i nettet. 

Andre omgangen var bare fem minutter gammel da Bjarg økte til 4-0 før det roet seg noe ned. Eiger klarte aldri å score og ga aldri publikum og supportere en siste måljubel i “Fort Hålå”. Bjarg kronet kampen sin med et femte mål i det siste spilleminuttet. 

Eiger har slitt i hele år med å få uttelling. Årsakene har vært mange og heftige diskusjoner har pågått igjennom hele sesongen. Det gjenstår nå bare en borte kamp igjen før Norsk Tipping Ligaen 2023 er historie. Djerv 1919 er siste lag ut, og det er å håpe at spillerne er sugne på å avslutte sesongen med stil.

Vi er sikre på at Eiger kommer sterkere tilbake og mer forberedt ved neste anledning – og klubben er allerede i gang med nye planer og strategier for de kommende årene. 

Eiger stilte med følgende lag:

Simen Håland, Marius Andersen, Jan Terje Søyland, Alexander Sleveland, Håvard Leidland, Elion Shatri, Jostein Salvesen, kenneth Grande, Mathias Perttamo, Øyvind Garpestad og Aleksander Kjellmann. 

Benyttede innbyttere:

Matias L. Løyning, Mathias Storm Henriksen og Sander Haugstad. 

Gule kort:

Jan Terje Søyland, Jostein Salvesen og Kenneth Grande. 

Er dette noe for deg?

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?