Julebasaren 2023

by eigerfk

JULEBASAR – Eigers fantastiske Jenteforening inviterer nok en gang til klubbens koselige Julebasar. Årets basar blir arrangert for femte gang og i så måte et bitte lite jubileum. Søndag 12 november klokken 14:00 braker det løs i Hålå og her oppfordres det sterkt til å ta med alle familiens medlemmer til hyggelig førjulskos.  

Minst en gang i måneden samles flere smilende, driftige og flotte jenter i Jenteforeningen –  for prat, kos og kreativ produksjon. De følger i aller høyeste grad opp et eldre ordak i klubben som sier; “ikke spør hva Eiger kan gjøre for deg, men hva du kan gjøre for Eiger!”.  De har mye sosialt sammen, og i tillegg til å gjøre en fantastisk jobb for klubben så stortrives jentene når de samles. Eiger FK er særedeles heldige som har disse. Dette er god gammeldags dugnadsånd!! Her er plass til enda flere – ja mange flere,  så det bare å ta kontakt å bli med!

Jenteforeningen skryter av et raust næringsliv som støtter opp med ros og flotte gevinster. Her er det blitt bidratt med over 130 premier til årets loddbok. Det kan kjøpes lodd under basaren for de som enda ikke har fått “kloa” i dem.  De ønsker også å takke Soul Kids og Soul Children for at de år etter år stiller opp og synger de flotteste sangene. 

I tillegg til loddbok, selges rullelapper med gode vinnersjanser – og selvfølgelig får man kjøpt den gode kaffen med nydelig hjemmelaga bakst. For å ikke glemme salg av alle de flotte kreasjonene som Jenteforeningen selv har laget igjennom et helt år. 

Søndag 12 november klokken 14:00 – i Hålå!

Er dette noe for deg?

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?