Tap også i siste serierunde

by eigerfk

ENDT SESONG – Det ble tap også i siste serierunde i NT Ligaen da Eiger reise til Haugesund for å møte Djerv 1919. Nesten syv måneder etter serieåpningen mot nettop Djerv –  ble altså den aller siste kampen i denne sesongen spilt. Skal vi tro riktig så var det nok den siste sesongen på nivå 4 i norsk seriespill på en god stund. 

Djerv hadde ballen mest og styrte store deler av kampen. Eiger laget skal ha for god innsats og for at de gjorde sitt aller beste for å henge med – og med litt stang inn kanskje fått med seg ett poeng. Da Djerv gikk opp til 2-0 tenkte nok de aller fleste at kampen var kjørt, men Kjellmann ønsket spenning og sørget for redusering like før pause. 

Det ble allikevel for tungt denne søndags formiddagen, og Djerv pushet videre og ga seg ikke før det stod 5-1 i målprotokollen.  Nå venter “bot tur” for a-lags guttene, i mens klubben jobber på spreng for å komme i mål med planer for de kommende sesongene. 

Eiger stilte med følgende lag:

Simen Håland, Alexander Svanes, Marius Andersen, Evgenii Dudkin, Alexander Sleveland, Mathias Henriksen, Elion Shatri, Øyvind Garpestad, Jostein Salvesen, Håvard Leidland og Aleksander Kjellmann. 

Benyttede innbyttere:

Harry Kircher og Matias Løyning. 

Gule kort:

Jostein Salvesen og Håvard Leidland

Er dette noe for deg?

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?