Seier i B-sluttspill på TrollCup

by eigerfk

KJEKT MED CUP – Flere Eiger lag deltok i helgen på TrollCup i Kristiansand. Selv med snødrev og noe kaldt vær,  manglet det ikke på sosiale og sportslige oppturer. Eigers J13 lag fikk også med seg hjem den gjeveste pokalen i B-sluttspillet etter en nervepirrende straffespark konkurranse.

Trener Rino Kolstø oppsummerer siste del av turneringen slik:

Etter å ha havnet midt i pulja etter 1-2-tapet mot Fløy så kom vi til B-sluttspillet. Når skuffelsen hadde lagt seg, så fant vi ut at dette kanskje ikke var så dumt, og at sjansen vår for å komme langt var god.
Gleden var også stor når vi så at EIK kunne bli motstander i kvartfinalen. De klarte å slå Randaberg, så da gikk ønsket i oppfyllelse. Kampen mot EIK startet forsiktig, men etter hvert fikk vi et greit tak på spillet og slapp motstanderne lite til. Etter et fint angrep fikk Madeleine Tharaldsen ballen og fra skrått hold sendte hun et fint skudd lavt i mål til 1-0. Ledelsen holdt vi til pause. Etter pausen la EIK om og ble mer aggressive. Det skapte også rom for Eiger, som på et flott angrep fikk spilt Linnea Bottolfsen Skaara alene med keeper. Ballen trillet hun rolig til siden og 2-0.
 
I semifinalen ventet Frogner. Eiger gikk hardt ut og tok tidlig ledelsen 1-0 ved Stella Tomine Kolstø etter fint forarbeid av Tilla Myklebust. Samme Tilla serverte like etter Ida Skåra til 2-0. Men jubelen stilnet fort når Frogner fikk et mål før pause, 2-1. Nesten rett fra avspark i andre omgang klarte motstanderen å skåre igjen til 2-2, men nå skiftet Eiger gir. Hele spillet herifra og ut var vårt, og først puttet Tilla et mål selv før Inger Amalie skåret direkte fra corner (!). Dermed vant vi 4-2 og var i finalen. Motstander Greipstad slo ut Viking i sin semifinale, en straffesparkkonkurranse som varte lenge og vel. Første omgang var lang og spillet foregikk stort sett på midten. 0-0 til pause var helt rettferdig. Etter hvilen fikk Eiger mer plass på midten og fikk spilt Tilla rundt på kant. Hun kom seg til dødlinjen og la inn foran mål og der ventet Stella Tomine, som enkelt puttet inn ledelsen 1-0. Så var nok laget litt ukonsentrert like etter avsparket, for plutselig stod det 1-1, og dette resultatet stod seg ut omgangen. Dermed gikk kampen til straffespark. Det skulle skytes 3 straffer hver.
Tilla Myklebust var rolig og satte sin straffe rolig til side for keeper. Grepstad skåret sikkert på sin første. Så var Linnea Bottolfsen Skaara like rolig, og 2-1. Motstander måket ballen inn over hodet til Atasha Comia i mål, 2-2. Siste straffen vår puttet Inger Amalie Sandø Sperstad samme sted som de to andre, og vi ledet 3-2. Når da Atasha mesterlig reddet deres tredje straffe var seieren sikret! Eiger har vunnet!!
 
Arrangøren kom med pokalen 20 sekunder etter redningen og den ble med i feiringen. Stor stas for laget og laginnsatsen.
 
Trener Rino Kolstø vil takke jentene for ei fin helg. Det er veldig kjekt å trene en slik aktiv og villig gjeng. De er kjempeflinke og utvikler seg stadig og blir bedre, noe vi har sett spesielt denne helgen. Et veldig godt samhold og samspill har utviklet seg og blitt sterkere

Er dette noe for deg?

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?