G17 avsluttet med tabell topp

by eigerfk

AVDELINGSVINNERE – Eigers G17 lag avsluttet sesongen tirsdags kveld borte mot Bryne 3.  Seier eller uavgjort ville gi tabell topp.  Oppgjøret endte uavgjort 1-1 og en glad gjeng feiret førsteplassen på McDonalds etter kampen. 

Trener Karsten Østebrød oppsummerer sesongen slik:

Sesongen 2023 startet med treningskamper tidlig, hvor grunnlaget for sesongen skulle settes. Seks kamper mot variert motstand og lag fra en divisjon høyere. Sokndals A lag samt Eik 2 som vi møter i serien. Dette for å vise spillerne hva som må til for å oppnå det vi ønsker. Vi startet med å knuse Brusand 10-1, deretter slår vi Eik2 med 2-1 før vi får beina godt plantet på jorden igjen med et 9-1 tap mot Sokndals A lag. Etter dette spiller vi 3-3 mot Vigrestad før Brusand og Moi beseires. Bare kampen mot Sokndal ble spilt i Hålå. 25-20 i målforskjell vitner om et lag som kjører på fremover, men som må justeres litt i forsvar.

 

Når serien så startet hjemme mot Eik2, så gikk vi fra 2-0 til pause til tap 3-2 på siste spark i kampen. Dette viser at laget av og til tar for lett på ting. Etter dette så vant vi 3 strake kamper, før vi gikk på to tap. Vi fikk så en uavgjort før vi slo Eik i siste kamp før ferien.

 

Etter sommerpausen møtte vi igjen EIK 2. Da for 4 gang denne sesongen og startet høstsesongen med en kontrollert 2-0 seier. Et stygt tap mot Ålgård førte så videre til 3 strake seiere, en uavgjort, så to seiere som setter oss i en enkel og grei situasjon før siste kamp borte mot Bryne3. Med uavgjort eller seier, så ville vi vært sikret tabell topp.

Karsten Østebrød takker guttene for en flott sesong, og skryter av utviklingen flere har hatt i løpet av året.  Der flere spillere i tillegg til G17 har spilt både a og b kamper.  Karsten takker spillernes venner og familie som har heiet og støttet opp –  og når det kom over 50 tilskuere i “møkkavær” til Bryne tirsdags kveld forteller det litt, mener han. 

 

 

Er dette noe for deg?

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?