De siste brikkene i treneraperatet på plass rundt A-laget!

De siste brikkene i treneraperatet på plass rundt A-laget!

ALLE BRIKKER PÅ PLASS – Tirsdag falt de siste brikkene på plass i forhold til treneraperatet. Sverre L. Larsen og Matias L. Løyning ble signert som Stian S. Hunnestad sine assistenttrenere, mens Even Fosse ble signert som keepertrener.

Med Øyvind Svanes og Roy Eliassen som oppmenn, har vi fått til et godt, slagkraftig- og helhetlig team rundt A-laget, sier Svein Andreassen – som sammen med Fredrik Andresen og Matias Løyning – sitter i seniorkomiteen.

F.v. Sverre L.Larsen, Stian Hunnestad, Even Fosse, Roy Eliassen, Matias L.Løyning og Øyvind Svanes.

I forhold til det sportslige, så er treningene godt i gang. Vi har flere lokale spillere på prøvespill fra våre lokale naboklubber gjennom januar. Så er målet å få satt en tropp i første halvdel av februar, der vi ønsker å inngå spillerkontrakter med de spillerne som treneraperatet ser fortjener det, i forhold til den sportslige strategien som klubben har lagt for årets sesong.

F.v. Even Fosse og Svein Andreassen

Etter hvert som Eiger inngår spillerkontrakter utover i februar, ønsker vi å presentere troppen slik den kommer til å bli her på siden. Så det er bare å følge med på Eiger sine nettsider, for å holde deg oppdatert i forhold til hvordan troppen utvikler seg!

F.v. Matias L.Løyning og Svein Andreassen

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 404 97 160    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND