De første kontraktene underskrevet!

De første kontraktene underskrevet!

SIGNERINGER – mandag ble de første kontraktene underskrevet i Hålå. Den første til å signere var Elion Shatri, før brødrene Kristian og Øyvind Garpestad gjorde det samme!

Fredrik Andersen og Svein Andreassen i seniorkomiteen, begynte mandag arbeidet med å fylle spillerstallen til Eiger sitt A-lag. 18 spillere skal i løpet av de neste ukene gis tilbud om kontrakt, mens 4-6 øvrige spillere vil få tilbud om å trene med laget, men foreløpig uten kontrakt. Det er i hovedsak trenerteamet som bestemmer hvilke trenere klubben skal tilby kontrakt. De spillere som tilbys kontrakt, tilbys kontrakt utfra de føringer som er blitt gitt i den nye strategiplanen for Eiger FK sitt A-lag herrer, som er laget før kommende sesong.

Som før vil ingen spillere motta lønn, men i kontrakten ligger det en «spillerpakke» der det gis noen økonomiske føringer: De spillere som blir tilbudt kontrakt, mottar en spillerpakke til en verdi av ca. 10.000 kroner for kommende sesong. I denne pakken ligger det et medlemskap i Eiger FK til en verdi av 2.500.- kroner. Spilleren får også dekket Fotballens utvidete forsikring, til en verdi av ca. 2.250.- kroner. I tillegg dekker klubben et par med fotballsko til spilleren, til en verdi av inntil 2.500.- kroner. Og til slutt, vil klubben dekke inntil 2.500.- kroner pr. spiller for lagets treningsleir, der de skal reise til Haugesund, helga før påske.

Klubben er veldig fornøyde med at både Elion og Øyvind går på en ny sesong i rødt og blått! Kristian på sin side er tilbake på fotballbanen etter noen år borte. De som ser Kristian nå, vil se en gutt som har blitt mann, og som har bygget muskler de siste årene – noe som heldigvis ikke har gått på bekostning av hans hurtighet! Klarer Kristian å holde seg unna skader, samtidig som han får en fin oppkjøring frem mot seriestart, har klubben stor tro på at Kristian skal levere bra på banen kommende sesong.

Kristian Garpestad tilbake i rødt og blått

Øyvind slet en del med leggene sine i fjor, men har nylig gjennomgått en operasjon i den ene leggen. Så langt virker det bra, men allerede i begynnelsen av februar skal Øyvind under kniven for å også operere den andre leggen. Får Øyvind orden på leggene sine, samt at han får trent seg rolig opp etter det, har klubben stor tro på at vi skal få se mange flotte skåringer av Øyvind, også kommende sesong.

Øyvind Garpestad klar for ny sesong

Elion har uttalt at det er mange år siden sist han var så motivert foran en sesong, som i år. En Elion i form, er en berikelse for ethvert lag! Hans styrke «en mot en», hans fantastiske pasningsfot (han har faktisk to fantastiske pasningsføtter), samt hans fryktede skudd, er noen av de kvalitetene vi vet Elion besitter og som han forhåpentligvis vil få vist fram kommende sesong. Klubben er kjempeglad for å få med seg en topp motivert, Elion, inn i sesongen!

Elion Shatri topp motivert

Klubben kommer de neste ukene til å komplimentere troppen med flere signeringer. Etter hvert som flere spillere signerer kontrakt og blir klar, vil vi forsøke å gi en kort presentasjon av spillerne her på siden, slik at våre supportere blir godt kjent med spillerne i årets stall!

Nye kontrakter skal skrives med spillere på torsdag, så i løpet av fredag/kommende helg, regner vi med å ha ute en ny artikkel, med bilder og tekst av nye spillere som har signert for Eiger, for kommende sesong!

Dettan blir gildt! Så følg med!

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 404 97 160    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND