Seier i vinterseriens første kamp for G13

Seier i vinterseriens første kamp for G13

HÅLÅ – Eigers gutter 13 møtte Nærbø i deres første kamp i vinterserien. På en forblåst og etterhvert regnfull ettermiddag, møttes to veldig gode lag.

Eiger startet med sur motvind – og Nærbø tok ledelsen midtveis i den første omgangen. Balanse i regnskapet kom heldigvis like etter – på et flott langskudd fra Emil. Resten av omgangen hadde Nærbø de fleste mulighetene,  men Eigers gode forsvar stod i mot.

Tidlig i den andre omgangen nettet Julian da han kom alene med Nærbøs keeper –  og Eiger gikk opp i ledelsen. Trodde man.  Målet ble dessverre avblåst for offside. 

Det ble mye frem og tilbake de siste 45 minuttene – med Matheo i Eiger forsvaret som dagens store Eiger spiller. Han var overalt og slapp ikke til noe, til noen.

To minutter før slutt kom forløsningen da Emil fikk ballen ca 15 meter fra mål. Han vendte opp, fikk et godt treff og satte ballen nede i det venstre hjørnet. De siste to minuttene av kampen var Nærbø aldri over midten. Denne seieren skulle de røde og blå ha.

Det ble altså en strålende start på vinterserien for Eigers gutter 13, og trener Einar Johan Berge er godt fornøyd med innsats, spill og seier. De to beste lagene i puljen går videre til kvartfinale i sparebanken vest serien.

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 404 97 160    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND