Kjenner du igjen disse to glade danserne?

Kjenner du igjen disse to glade danserne?

Kjenner du igjen de to danseglade på bildet, tatt av Dalane Tidende, i forbindelse med Nordsjømessen i Hålå i 1992?

Eiger hadde voksentreff opp til 5 ganger i året etter at Eigerhuset stod ferdig i 1984. Det var dans, med «hæla i taket» og fullt hus. På disse voksentreffene/dansene kunne det være opp til 700 mennesker som kom, der det også ble operert med ventelister da det var så populært!

Musikk, dans, reker, kaker og god drikke stod da på programmet, akkurat som i dag. Den største endringen siden 1980/1990-tallet er nok at en i dag ikke kan ha med seg egen pose inn på arrangementet …

Nå skal ikke vi mene for mye om akkurat den endringen, men klubben mener å ha løst «problemet» på en fin måte. Klubben står for serveringen på voksentreffet, der vi selger både «med» og «uten» til tilnærmet innkjøpspris.

Pensjonistgjengen! For en gjeng!

Torsdag møtte de trofaste traverne, «pensjonistgjengen», på dugnad i Hålå. Disse kontinuitetsbærerne i klubben, som «alltid» har vært der, plasserte ut bord og stoler, samt laget til vår egen lille «Bar» i løpet av torsdagens dugnadsøkt! Takk til våre gode pensjonister, for alt dere gjør i Hålå for å bidra til at anlegget vårt i Hålå passes så godt på som det gjørs!

Nytt voksentreff på lørdag!

Nå har vi ikke lenger 5 voksentreff i året, men vi har ett! Dette er rimelig innarbeidet til å være siste lørdagen i januar. Vi tenker det kan være en fin måte å avslutte «den hvite måneden» som mange har valgt å ha, gjennom januar 🙂

Pr. torsdag 25.januar klokka 12:00 er det solgt om lag 230 billetter. Vi regner med at de siste 70 billettene vi har, også blir solgt før lørdags kveld. Så dersom du ikke enda har kjøpt billetter, kan det være smart å få tak i billetter så snart som mulig, for når våre 300 billetter er solgt, er det stopp.

Hvem er de da? Disse to dansende, øverst på bildet? Det vil vi ikke avsløre her i denne artikkelen, for akkurat det spørsmålet skal være med i en konkurranse på Facebook som vi skal ha fram mot lørdagens voksentreff! Så følg med på Eiger sine sider på FB, og bli med på konkurransen der du kan være med å kjempe om 2 gratisbilletter til helgas voksentreff.

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 404 97 160    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND