Nye signeringer og nye kontraktsinngåelser!

Nye signeringer og nye kontraktsinngåelser!

NYE SIGNERINGER – Denne uka har hele fire nye spillere meldt overgang til Eiger FK. Kristian Garpestad, som stod som medlem i Helleland, Steffen Salvesen fra Klepp, Jørgen Myklebust fra Hellvik og Ulrik Risholm Sæther fra EIK, blir alle å se i rødt og blått kommende sesong!

Kristian og Jørgen ønsker vi varmt velkomne tilbake etter sine gjesteopptredener i våre naboklubber, mens Steffen og Ulrik ønskes varmt velkommen til oss i Eiger FK!

Flere kontrakter signert!

Torsdag i denne uken ble flere kontrakter signert. Sondre Tveit var den første som signerte kontrakt. Sondre er tilbake i troppen etter å ha vært ute mesteparten av forrige sesong med en leddbåndskade i kneet. Sondre virker friskere enn på mange år på trening, og har gått ned flere kilo, og springer lett som en gaselle! Ethvert lag trenger spillere som Sondre! En spiller som tydelig gir beskjed dersom kvaliteten ikke er god nok i det som leveres i trening og kamp! En motivert og godt trent Sondre Tveit er alltid en spiller en vil ha med seg «i krigen»!

Torsdagens andre signering ble gjort med keeper, Odin Noreng. Odin Noreng kom til Eiger fra EIK for noen sesonger siden, men har vært veldig uheldig med skader så langt i sin Eiger-karriere. Sammen med vår keepertrener Even Fosse, er håpet at Odin får en fin oppkjøring, uten for mye trøbbel med skader!

Odin Noreng er klar igjen!

Også unge og lovende, Fabian Andersen ble det skrevet kontrakt med på torsdag. Fabian er en ung og ambisiøs keeper som bruker det meste av tida si i Hålå på trening og kamp. Gjennom de siste sesongene har han trent og stått i mål for de fleste lagene i senioravdelingen. De fleste ukedager og helger har han brukt mellom stengene, eller på reservebenken. Hans gode holdninger og positive utvikling de siste årene, gjør at klubben ønsker å premiere Fabian med en høyst velfortjent kontrakt, kommende sesong.

Den unge og lovende keeperen Fabian Andersen har fått sin fortjente a-lags kontrakt!

Denne sesongen er vi så heldige å ha fått tilbake Jørgen Myklebust som spiller, etter at han i fjorårssesongen var trener for Hellvik. Gjennom Jørgen får Eiger en robust og fysisk spiller som kan ta godt for seg i dueller. Foruten god fysikk, har også Jørgen rimelig god ro med ballen. Dersom Jørgen får en fin oppkjøring mot sesongstart, uten å pådra seg de store skadene, ser vi for oss at Jørgen kommer til å kjempe om en av de to midtstopperplassene når sesongen sparkes i gang!

Jørgen Myklebust skal i tillegg til flere andre viktige verv i klubben kjempe om en plass på laget i årets sesong.

Ulrik R. Sæther er en ung og spennende nykommer for oss i Eiger. Ulrik kommer fra spill i EIK der han har spilt fotball, fram til nå. I Ulrik får Eiger en teknisk god spiller, med godt overblikk og godt «steg». Ulrik kommer absolutt til å være en spiller som vil kjempe om startplass når serie-sesongen sparkes i gang i april!

Ulrik R. Sæther går fra EIK til Eiger – spennende!

Også Sander Haugstad skrev kontrakt med oss på torsdag. Sander er en spiller som de fleste klubber hadde satt pris på å ha i sin stall. Sander er «poteten» som kan brukes over alt på banen. Sander har de fleste kvaliteter som fotballspiller – «han er god i alt»! I tillegg begynner Sander å bli en rutinert spiller. Han jobber fortsatt i Nordsjøen, og er derfor borte noen uker fra trening og kamp inni mellom. Klubben er meget glad for at Sander ikke nølte da han ble spurt om han ville resignere kontrakt med Eiger.

Sander Haugstad går på et nytt år i rødt og blått!

Neste uke er siste uka vi har prøvespillere på plass, og den «endelige» troppen skal settes i forlengelsen av neste uke. Når vi sier «endelig», er det selvfølgelig med noen modifikasjoner. Troppen er selvfølgelig ikke «lukket og låst»! Dukker det opp spillere som har holdninger og kvalitet som passer inn i troppen – så vil klubben selvfølgelig vurdere om vi skal tilby kontrakt og plass i troppen til flere spillere.

Men, klubb og trenere er meget fornøyd så langt. Og så er målet å sette endelig stall i løpet av de neste 14 dagene. Etter hvert som kontrakter skrives med spillere, vil vi legge ut info om det her på våre hjemmesider! Så følg med her på sidene, også de neste ukene!

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 404 97 160    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND