Nye signeringer i Hålå!

Nye signeringer i Hålå!

NY BEKJENT OG COMEBACK – Mandag kveld var det en nykommer og en veteran som skrev under kontrakt for A-laget i Hålå!

Først ute til å skrive under på kontrakt, er et nytt bekjentskap for oss i Eiger. Steffen Salvesen er Egersunder, og bor i Egersund hvor han jobber som lærer. Han har spilt sin ungdomsfotball i EIK, men spilte forrige sesong i Klepp. Gjennom hele januar har han trent med oss i Eiger. Det han har vist fram gjennom disse ukene på trening lover bra. Steffen har vært på alle treningene, og legger ned det som er forventet i hver økt. Holdninger og innsats er på topp.

Steffen Salvesen

Steffen trives nok best på en av banens sider, og er en spiller som kan bekle både en back-posisjon og en mer offensiv kantposisjon. Hans foretrukne posisjon er ifølge ham selv offensiv back. Selv om han det ikke er hans foretrukne posisjon på banen, kan han også spille midtstopper, dersom det skulle knipe på.

Eiger FK ønsker Steffen hjertelig velkommen til Eiger FK, og håper han kommer til å trives, samt at han glir godt inn i gjengen!

Vår andre signering, mandag kveld, var av en av klubbens ubestridte legender! Hans Marius Slettebø – eller «Pokey» som de fleste kjenner han som, er tilbake på banen etter at han forrige sesong takket for seg. « Pokey» har de siste ukene kjent at lysten til å spille fotball er mer og mer tilbake, Han stortrives på treningene, og er fast bestemt på at han skal levere varene denne sesongen, både på trening og i kamp. Alle lag trenger en måltjuv! En godt trent Pokey, vil være en garantist for mål! Så lenge han trener godt og fornuftig, og klarer å holde seg skadefri, kan Pokey igjen levere gode opplevelser i Hålå, også kommende sesong!

Hans Marius Slettebø – noen gir seg aldri!

Klubben har så langt skrevet kontrakt med 12 spillere. De resterende kontraktene skal etter planen skrives i denne og neste uke. Da skal troppen til slutt telle om lag 22-24 spillere. Etter hvert som vi får flere signeringer på plass, presenteres de her på våre hjemmesider!

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 404 97 160    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND