Nye spillere, nye kontrakter!

Nye spillere, nye kontrakter!

A-LAGS TROPPEN TAR FORM – Mandag kveld var det nye kontraktsigneringer i Hålå. Denne gangen var det gamle kjenninger, noen hjemvendte sønner, og en nykommer som skrev kontrakt!

Først ute med å sette navnetrekket sitt på kontrakten, var Viktor B. Opheim. Viktor har vist en fantastisk holdning, innsats og tæl på treningene gjennom januar. Han har vist med hele seg at dette er noe han ønsker å ta del i, noe han vil satse på. De fleste kjenner nok Viktor som en hyggelig medarbeider på Spar, Eigerøy, men Viktor har vært borte fra byen og studert, men er nå tilbake i byen der han har startet opp i ny jobb innenfor regnskap. Så er håpet at Eiger sitt A-lag skal få god nytte av Viktor sitt blide og flotte vesen, i mange sesonger framover!

Viktor B. Opheim

Også Kenneth Grande skrev under på kontrakt, mandags kveld. Kenneth har gitt uttrykk for at han er veldig motivert for en ny sesong i rødt og blått, og er nok en av de spillerne som er best trent på laget. Foruten å drive med fotball på A-laget, har han også vært å se på c-lagets treninger gjennom vinteren. I tillegg til å spille masse fotball, er han også en ivrig Paddel-spiller og en travel familiemann! La oss håpe han gjennom sesongen klarer å balansere alle rollene på en god måte, der vi får fram det beste fra Kenneth på banen. En Kenneth i storform sentralt på en midtbane i 4.divisjon, vet de fleste har en enorm betydning for Eiger.

Kenneth Grande er med videre

Den tredje kontraktsigneringen var med Sondre Klippenberg. Sondre meldte i sist uke overgang til Eiger fra EIK, og er en spiller som passer perfekt inn i klubbens plan om å signere unge, entusiastiske og treningsvillige dalbuer. Sondre har spilt sin barne- og ungdomsfotball i EIK. Han er en robust og kraftig spiller som spiller fremover i banen. Sondre har et blidt og godt vesen, god tæl, god fysikk og et godt skudd. Sondre trener rimelig rolig for tida, da han er på vei tilbake etter en ryggskade. La oss håpe Sondre klarer å forene ungdommelig pågangsmot, med fornuftig opptrening av skaden han har i ryggen. Klarer han det, vil Sondre være med å kjempe om en å være en del av startoppstillingen utover i sesongen, når han er fullt ut restituert.

Sondre Klippenberg i rødt og blått

Det ble også skrevet kontrakt med Stefan Ghilom, mandags kveld. Stefan var uheldig med skader mesteparten av fjorårets sesong. Han har hatt store utfordringer i forhold til betennelse i akillessene, og er nå i lett opptrening og i et strengt rehabiliteringsregime. Vi må ha tålmodighet i forhold til Stefan, slik at han får trent seg opp skikkelig denne gangen, slik at han ikke går for fort fram og starter opp for tidlig med høyintensiv fotball. Med det har Stefan masse «kjedelig» opptrening på treningsrommet foran seg, før han er å se på banen igjen. Når han er tilbake, er Stefan en «potet» som kan spille i de fleste posisjoner på banen. La oss håpe at hans rehabilitering går etter planen de neste månedene!

Stefan Ghilom er med videre

Kveldens siste kontrakt skrev klubben med nok en hjemvendt sønn. Simen Sæstad har i flere år vært borte fra byen, men har nå bosatt seg på Eigerøy med familie. Simen er meget motivert for spill for Eiger sitt A-lag, og i Simen får klubben en innsatsvillig, duellsterk og hardtarbeidende spiller som snakker og dirigerer på banen.

Foruten gode holdninger og godt munntøy, er Simen en knakende kjekk kar å ha i garderoben.

Simen Sæstad

Kveldens siste samtale hadde klubben med Jostein Salvesen. Jostein har i flere sesonger vært en av bærebjelke på lagets midtbane. Jostein har bestemt seg for at han pr. nå ikke har den motivasjonen som skal til for å satse på ytterligere en ny sesong. Jostein vet at han er hjertelig velkommen tilbake på treningsfeltet, dersom han om noen måneder skulle finne ut at savnet etter fotballen blir for stort. Klubben takker Jostein for alt det positive han har bidratt med, både som menneske og som spiller, de årene han har vært hos oss i Eiger!

Klubben tar sikte på å signere resten av spillerne de ønsker å ha på kontrakt i løpet av denne uka. Vi satser på å ha en robust og stor tropp, som kan bidra til gode treninger utover våren, der det er stor kamp om plassene på laget.

Så vil klubben alltid være åpne for å signere flere spillere, dersom lokale spillere synes vårt prosjekt virker spennende, samt at de har de holdninger og kvaliteter klubben ønsker. Vi vet at det finnes lokale talenter, og klubben vil på ingen måte ha «stengt dør» dersom talentfulle, unge spillere skulle ha lyst til å bidra inn i Eigers A-tropp utover sesongen!

Vi tar sikte på å presentere alle spillerne i troppen, etter hvert som vi skriver kontrakt med dem utover i denne uka. Så det er bare å følge med her på sidene, utover uka

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 404 97 160    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND