Ny treningsdag, nye inngåtte kontrakter!

Ny treningsdag, nye inngåtte kontrakter!

SNART KOMPLETT TROPP – Tirsdag hadde Stian Hunnestad og hans team første spillermøte for sesongen. I kafeen satt det omkring 30 lydhøre spillere og øvrig støtteapparat. Stian tok en gjennomgang av hvor han mente laget stod så langt, og gav spillere et innblikk i hva som lå foran laget fram til seriestarten i begynnelsen av april.

Januar måned har båret preg av mye folk og godt trykk på treningene – akkurat slik det skal være. Spillerne gir uttrykk for at de trives på trening og har det kjekt. Å ha det kjekt på trening er avgjørende viktig. Det er bare å håpe at den gode stemningen fortsetter gjennom de neste månedene, inn mot seriestart.

Den første til å signere kontrakt i dag var Thomas Andreassen. Thomas slet med en alvorlig kneskade gjennom hele fjorårets sesong, og måtte under kniven på forsommeren 2023. Først nå er han i en fase der han kan ha lette øvelser med ball, for seg selv. Et realistisk mål er kanskje at Thomas er i full trening igjen rundt seriestart, før han må gjennom en opptreningsperiode før han er klar for spill. Vi ønsker Thomas lykke til i den kommende perioden, som i hovedsak vil være «kjedelig» trening på styrkerommet.

Thomas Andreassen klarte seg etter en større kneoperasjon i fjor og er klar for 2024!

Den andre spilleren vi skrev kontrakt med på tirsdag, var Even Myklebust. Even har blitt en av de rutinerte i laget, og blant den «eldre garde»! Even har trent godt gjennom hele januar, og viser at han vil være med å kjempe om en startplass når sesongen starter i april. Even liker seg nok best på en av sidebackene, og har sin styrke i å være en stabil spiller som er til å stole på, og som gjør den jobben som kreves!

Even Myklebust har meldt seg til tjeneste også i 2024!

Siste spiller som det ble skrevet kontrakt med tirsdag kveld, var Brian Thorsen. Brian spilte sin barne- og ungdomsfotball i EIK. I de siste årene har Brian spilt på Hellvik, men ønsket i år å prøve seg på et høyere nivå, og har gjennom januar måned prøvespilt for oss i Eiger. Gjennom treningene har Brian vist så god tæl, en så bra innsats, og et så stort engasjement, at trenerne ønsket å premiere han med kontrakt. Brian gav etter kontraktsigneringen uttrykk for at han var meget fornøyd med å bli tatt med i troppen for kommende sesong.

I kveld er siste dag for kontraktsinngåelser, i denne omgang. Enkelte vil det skrives kontrakt med, mens enkelte må vente litt lengre før en kanskje får kontrakt. Alltid kjekt å ha noe å jobbe mot!

Brian Thorsen har valgt Eiger

Til helga kommer siste oppdatering fra A-troppen i denne omgang, så da er det bare å følge med!

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 404 97 160    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND