Også William Meyer er signert!

Også William Meyer er signert!

FORNØYD SENIORKOMITÈ – Torsdag kveld hadde duoen Fredrik Andersen og Svein Andreassen de siste spillersamtalene denne uka. En kontrakt ble inngått, mens Andersen og Andreassen hadde gode samtaler med andre, potensielle spillere.

Kveldens eneste kontrakt ble skrevet med William Meyer. På spørsmålet: hva gjorde at du fikk lyst til å spille a-lags fotball igjen? – svarte William følgende: «Jeg lå en kveld og tenkte… Det hadde vært kjekt å spille fotball igjen. Og så sjekket jeg terminlisten og kampoversikten for sesongen og tenkte, dette er jo overkommelig! Neste morgen, klokka ½ 7, spurte jeg kona om jeg kunne satse kommende sesong – noe hun sa ja til. Og en time etter det, så var melding sendt til Stian, og så var jeg med!»

William Meyer tilbake for fullt!

Å ha en William Meyer til å holde kontroll over de bakre rekker, er en fantastisk signering for Eiger. William er 100% hel ved, som ikke gir ved dørene, hverken i dueller eller i form av å stille krav og forventinger til sine medspillere. Vi ser for oss at William nok vil kjempe om en plass i de bakre rekkene i Eiger, der vi ser at også troppen trenger at det blir mer kamp om plassene! William har trent godt gjennom januar, og virker veldig rask og «fit» på treningene, så comebacket ser bra ut, så langt!

Den andre samtalen vi hadde, var med klubbens egen Oscar E. Røraas. Oscar har spilt hele sin karriere i Eiger, og spilte forrige sesong i hovedsak på juniorlaget og B-laget. I tillegg var han med på «benken» for A-laget på noen av bortekampene på høsten. Trenerteamet har blitt imponert over det Oscar har vist på treningsfeltet gjennom januar måned, og mener unisont han fortjener kontrakt. Oscar er litt i tenkeboksen i forhold til om han har nok tid til å satse det som det kreves. Med skole og to jobber som krever sitt, kan det være vanskelig å få alt til å henge i hop. Klubben har gitt Oscar den tida han trenger for å kjenne på om han ønsker å satse for fullt denne sesongen, eller om han «tar til takke» med spill på juniorlaget.

Også Christian Knappskog fra EIK har trent med oss – litt på og av – gjennom januar måned. Også han er litt i tenkeboksen i forhold til hva han ønsker å gjøre denne sesongen. Christian har bedt om ei uke til før han bestemmer seg endelig hva det blir til, ei tid vi selvfølgelig har gitt ham!

Alexander Svanes vil bli også bli tilbudt kontrakt i neste uke, når han kommer hjem, etter en periode på jobb.

Som vi sa i forrige artikkel – troppen vil aldri bli «lukket og låst!» Dukker det opp lokale spillere som ønsker å spille for oss, og som passer inn i forhold til hvilke spillere klubben ønsker å tiltrekke seg, vil vi ønske spillerne hjertelig velkomne inn i den gode Eigervarmen!

Som en oppsummering over de spillerne som det til nå er skrevet kontrakt med, kommer det nedenfor en oversikt over troppens spillere, med litt nøkkelinformasjon om den enkelte. Som sagt er også flere spillere fortsatt i «loopen». Det jobbes også med å forsterke oss ytterligere på keeperplassen.

.

Helt til slutt minner vi om første treningskamp som spilles i Hålå, den 19.februar, mot Bjerkreim. Kle deg godt og hei guttene fram! Så håper vi spillerne spiller en offensiv og underholdende fotball som virkelig varmer!

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 404 97 160    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND