Mer jubel for Eigers gutter 13

Mer jubel for Eigers gutter 13

GOD VINTERSTART – Eigers gutter 13 har fått en god start på ny sesong. Vinteroppkjøringen er godt i gang og så langt har det gitt hyggelige resultater i vinterserien og med opptur i Norrøn Cup.

Jubel helg og god innsats på Norrøn Cup

Eigers G13 deltok med et felles lag i elite turneringa. Laget var et samarbeid mellom Eik/Eiger og Hellvik. Guttene beit veldig godt fra seg. Det ble uavgjort mot Hinna som vant a-sluttspillet og slo Ålgård som var tapende finalist. Selv tapte våre gutter, lørdagen –  bronse finalen i b-sluttspillet på straffekonk mot EIK.
 
På søndagen var det et rent Eiger lag som møtte til kamp, forsterka med to ivrige og flinke gutter fra G12 og en gutt fra Hellvik. I de innledende rundene Søndags morgen ble det seier i begge kampene 2-0. Her møtte de Madla 3 og Gandal 2. Med det gikk laget videre til kvartfinale som gruppe vinner. Der ventet Bjerkreim i det som ble en veldig nervepirrende kamp. 40 sekunder før slutt klarte Emil kjempe seg gjennom og sikret en særs fortjent 1-0 seier. I semifinalen var EIK motstander. Det ble en tett og jevn kamp mellom to knall gode lag. To minutter før slutt var Thomas Furuvik på rett plass og sendte Eiger guttene til himmels. 40 sekunder før slutt, der EIK sendte alle mann i angrep kom Florian Ervik på en solo kontring og roet nervene med å sette inn 2-0. Fortjent Eiger seier og finalen ventet.
 
I finalen møte Eiger laget Austrått. De var gode, veldig gode. Det hadde trenerne lagt merke til på forhånd, og ut fra det lagt en god slagplan. Hele laget var enig om hvordan en skulle løse oppgaven. Løp til det ikke er mer krefter å hente, sa Jonas Skailand før kampen. Eiger ble trykket bakover gang etter gang. William, Matheo og Amandius blokkerte heltemodig. Så smalt det i andre enden. Emil gjorde forarbeidet, Florian satte inn 1-0 til Eiger 2 minutter før slutt. Hele taket i Espelands hallen løftet seg. Trener Einar på sida hadde ikke stemme igjen, hørtes ut som en gås på slutten. Etter to veldig nervepirrende minutter med redninger og blokkeringer blåste endelig dommeren av. Guttene jublet vilt. Den største pokalen ble med hjem til Hålå. 5 kamper, 5 seiere, 8 skorte mål og 0 baklengs. Det lar seg høre. 
 
Ny seier i vinterserien borte mot Klepp:
 
Det var så stor forskjell på lagene at det var egentlig bare et spørsmål om hvor stor seieren ville bli. Eigers guttelag var litt redusert etter turneringa i helgen. Første omgang kjempet Klepp hardt, og de røde og blå ledet 2-0 ved sidebytte.  Andre omgang ble enveis kjøring. Klepps keeper spilte en god kamp, men måtte hente ballen ut fra eget nett hele syv ganger. Guttene feiret seieren både i Norrøn cup og mot Klepp på Mc Donald’s. Det går mot kvartfinale i vinterserien. 

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 404 97 160    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND