“Rusten” sesongpremiere og ny kamp for A-laget i kveld!

“Rusten” sesongpremiere og ny kamp for A-laget i kveld!

SESONGOPPKJØRING – «Rusten» sesongpremiere for A-laget. Tirsdag spilte a-laget sin første treningskamp mot Bjerkreim for sesongen. Kampen endte med en knepen 2-1 seier til Eiger, etter at laget hadde ligget under 1-0 til pause. Kennet Grande og Sondre Klippenberg var Eiger sine målskårere i 2.omgang.

1.omgang bar preg av fryktelig mye feilpasninger fra hjemmelaget, noe en kanskje må forvente i den første kampen etter vinterpausen? I tillegg spilte mange nye spillere sammen for første gang, samtidig som flere spillere hadde sin debut for Eiger sitt A-lag i denne kampen. Summen av dette må nok ta sin del av skylden for en heller dårlig, spillemessig kamp, av Eiger.

Når alt det er sagt, er det meget hyggelig å registrere at trenertrioen Hunnestad, Larsen og Løyning rår over en stor stall. Eiger stilte med tilnærmet to ulike startoppstillinger i 1. og 2.omgang, noe som viser at stallen foreløpig har god dybde.

Allerede i kveld er det duket for ny kamp i Hålå for A-laget da Flekkefjord kommer på besøk. Eiger skulle egentlig vært på Ålgård og spilt kamp mot Ålgård 2 i første runde av Rogalandscupen, men Ålgård 2 klarte ikke stille lag, så Eiger er dermed videre til 2.runde på Walk-over.

Kampen mot Flekkefjord i kveld har kampstart klokka 19:30, og vi regner med at hele troppen også blir brukt denne kampen. Så, ta gjerne en tur ut i Hålå i kveld og «sjekk opp» både gamle og nye spillere!

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 404 97 160    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND