Stallen fylles opp!

Stallen fylles opp!

BRED STALL –  Tirsdag i vinterferieuka, ble det skrevet fire nye kontrakter i Hålå. Denne gangen var det Christian Knappskog, Tobias Skogen, Henrik K. Urdal og Alexander Svanes som satte navnetrekket sitt på kontrakten.

Christian Knappskog er en ung og energisk spiller som har spilt sin barne- og ungdomsfotball i EIK. Etter å ha trent med oss gjennom januar og februar, bestemte Christian seg for å signere for Eiger i forrige uke. I dag ble han belønnet med kontrakt. Christian er enda ung, men det han har vist fram så langt, viser at han absolutt vil være med å kjempe om en startplass på laget når seriespillet starter i begynnelsen av april. Christian trives best fremover i banen, gjerne som kant.

Tobias Skogen skrev også under for Eiger i forrige uke. Også Tobias kommer fra EIK. Tobias har meget god nærteknikk, en meget god pasningsfot og er svært bevegelig. Vi ser for oss at Tobias vil kjempe om en plass i de bakre rekker, gjerne som back, midtstopper eller defensiv midtbanespiller. Eiger har stor tro på at Tobias vil kjempe om en plass i startoppstillingen når seriespillet tar til i april.

Henrik K. Urdal er keeper, og har hatt en litt omflakkende tilværelse så langt i karrieren. Han spilte sin barnefotball i EIK, men har også vært innom aldersbestemte lag både i Viking og Bryne. En flott tilvekst for oss i Eiger, som gjør at vi har tre unge og fremadstormende keepere i stallen!

Også en god, gammel kjenning, Alexander Svanes, skrev kontrakt med oss på tirsdag. Alexander slet hele sesongen i fjor med fysiske utfordringer som gjorde at han hverken fikk trent eller spilt mange kamper. Alexander har ikke enda blitt kvitt disse utfordringene, men har håp om at «tida leger alle sår».

I tillegg til de spillerne vi så langt har inngått kontrakt med, er det enda litt usikker hva Aleksander Kjellmann ønsker å gjøre kommende sesong. Han trener fortsatt med oss, men trenger litt mer tid for å finne ut om han skal være med oss gjennom denne sesongen, eller om han ønsker å søke andre eventyr. Kjellmann må gjøre det han tenker er best for sin egen karriere, men han vet at han alltid er velkommen til å spille for oss i Eiger!

Også Trygve Rogstad er på vei inn i Eigerstallen, og vil være på plass om to-tre uker. Trygve er et eksempel på det nye samarbeidet mellom EIK og Eiger, der Trygve skal trene og spille med oss i Eiger, samtidig som han skal hospitere på treninger med EIK sitt A-lag.

Gjennom mars måned fortsetter vi med både treningskamper og tellende kamper. Vi skal ut i treningskamper mot hard motstand, både Varhaug og Rosseland. Kampen mot Varhaug spilles i Hålå, førstkommende mandag klokka 19:00, og vi vil kanskje allerede nå begynne å se mer konturene av hvilket lag Hunnestad og hans team ønsker å spille sammen inn mot seriestarten?

1.kvalifiseringsrunde mot Randesund spilles i Hålå, lørdag 9.mars klokka 14:00. I tillegg får vi kanskje tid til en 2.rundekamp i Rogalandscupen før seriepremieren, hjemme mot Ganddal, fredag 5.april, klokka 19:00.

Så, masse kjekt å se fram til i Hålå de neste månedene!

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 404 97 160    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND