Kjellmann er rød og blå i 2024!

Kjellmann er rød og blå i 2024!

Etter at A-laget vant sin treningskamp mot Varhaug med 2-1 på mandag, var det tirsdag duket for ei rimelig rolig treningsøkt for A-spillerne. Da benyttet klubben selvfølgelig muligheten, og vi fikk signert to nye spillere til troppen.

Aleksander Kjellmann kjenner de fleste igjen, selv om han mesteparten av fjorårets sesong spilte i gult og svart for EIK. Etter å ha trent med oss de siste par ukene, falt valget hans ned på å spille for oss den kommende sesongen. Aleksander gir uttrykk for at det han ser på treningsfeltet i Hålå for tiden er spennende, og han har tro på at laget skal kunne bite godt fra seg i årets 4.divisjon.

Det var også kjekt å signere Oscar Røraas for 2024 sesongen, tirsdag kveld. Oscar har spilt på Eiger fra han var liten gutt, og har alltid vært en del av miljøet i Hålå. At han nå tar steget opp på A-laget, og der belønnes med en velfortjent kontrakt, synes klubben er kjekt. Trenertrioen har tro på at Oscar, til tross for sin unge alder, kan utvikle seg bra i det gode treningsmiljøet som han nå er en del av.

Med 26 spillere på kontrakt, er klubben godt rustet før kommende sesong. Resten av mars måned vil bli brukt til å finstille formen inn mot seriestart som er i begynnelsen av april. Til helga spiller vi den første obligatoriske kampen for sesongen da laget tar imot Randesund i Hålå, lørdag klokka 14:00, til 1.kvalifiserende runde i NM. Uka etter det får vi Rosseland på besøk til treningskamp, et lag vi tenker kommer til å kjempe om opprykk til 3.divisjon, sammen med Varhaug. Begge disse lagene er i den andre pulja, så vi vil ikke møte dem i seriespillet kommende sesong. Opp mot påske reiser gutta på en treningsleir til Haugesund, der de er i Haugesund fra fredag ettermiddag til søndag ettermiddag. Treningene skal da foregå i Karmøy storhall, der vi tenker det nok vil terpes på ulike formasjon inn mot seriestart.

Det meldes strålende sol og rimelig bra temperatur til lørdagens NM-kamp i Hålå. Så er håpet at mange fotballinteresserte fra hele byen tar turen ut til Hålå for å følge Eiger sin vei mot Ullevål! Vi lover flere unge debutanter fra start! I tillegg sesongåpner Marit og Ine kiosken på lørdag – så pølser, kaffi, brus og sjokolade kan en kose seg med, i tillegg til god underholdning på banen!

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 404 97 160    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND