Seier mot Varhaug i Hålå!

Seier mot Varhaug i Hålå!

Mandag spilte A-laget treningskamp mot ett meget sterkt og velspillende Varhaug-lag, Det var en kamp mellom to lag som er ventet å kjempe i toppen av sine respektive avdelinger som endte med en sterk 2-1 seier for våre gutter! Elion Shatri og Pokey scorte målene våre i 1 omgang.

Det er flere positive ting å ta med seg fra denne kampen. Først og fremst så er det gledelig å se arbeidsmoralen, i en kamp hvor vi springer mye uten ball, så er det avgjørende at arbeidsmoralen ligger i bunn. Og det gjorde den til de grader i denne kampen. Vi møter et lag som er veldig ballbesittende og trygge i pasningsspillet. Men jevnt over så forsvarer vi oss godt, presset i middels/lav blokk fungerte godt. Offensivt så er var det en match hvor vi pådrar oss en del unødvendige balltap, men når først eget spill sitter så skaper vi gode angrep. Omstillingen og kontringsspillet ser også veldig lovende ut nå en måned før seriestart Det var en sterk seier mot et veldig sterkt 4 divisjonslag, så det lover godt for en gøy sesong i Hålå i år!

Allerede førstkommende lørdag klokken 14:00 er det ny kamp i Hålå, da starter veien mot Ullevål hjemme mot Randesund. Randesund i likhet med Eiger måtte ta turen ned fra 3 divisjon etter fjorårets sesong, så det ligger an til en tett og god match. Det er meldt strålende sol så det er bare å ta lørdagsturen opp til Hålå!

Eiger stilte med følgende lag:

 

Benyttede innbyttere:

 

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 404 97 160    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND