Dramatikk da Eigers G13 tok seg videre til finale!

Dramatikk da Eigers G13 tok seg videre til finale!

TIL FINALE – Eigers G13 lag er klare for finale i Sparebanken Vest-serien etter seier over Sandve i semifinalen. Det måtte straffespark konkurranse til for å kåre en vinner tirsdags kveld.

Trener Einar Johan Berge oppsummerer kampen på denne måten:

Endelig var dagen kommet. Vi skulle til Sandve og spille semifinale i Sparebanken Vest-serien. Sandve leverte en enorm ramme rundt kampen med blant annet musikk under oppvarming og i pausen. Det manglet kun innmarsj og champions league hymnen. Emil og Florian hvisket lurt sammen før avspark. Florian trillet ballen rolig tilbake til Emil, som kom i full fart og fyrte av et skudd på direkten. Ballen suste i nettmaskene helt oppe i krysset. Fire sekunder tok det før vi var i ledelse. Mon tro om dette er verdensrekord?

Sandve viste rask at de er et veldig bra lag. Vi hadde mer enn nok med å forsvare oss. Etter 8 minutter utlignet de. Simen Bolstad som var årets gutte spiller i Eiger i fjor fikk endelig årsdebut. Han har vært skadet frem til nå. Han ble sendt innpå som spiss rett før pause. Kombinasjon av en flott corner fra Jonas og Simen som lukta mål gav oss 2-1 ledelse til pause. Andre omgang forsvarte vi oss godt, og skapte selv mange farligheter. Etter 21 minutter utlignet Sandve. Syv minutter før slutt glapp det bak i forsvaret vårt og en Sandve spiller fikk komme alene med Kristian. Sandve skårte og hadde snudd kampen. Våre gutter virka litt resignert. Men Emil og Amandius på midten ga ikke opp og drog med seg resten av guttene med en enorm innsats. Med bare fire minutter igjen sendte vi innpå Julian og Jonas. Disse byttene skulle vise seg å være gull verdt for oss. Med rett over minuttet igjen på klokka slo Jonas et frispark langt inne på egen banehalvdel. Sikt på mål ropte vi fra sida. Ballen falt ned 1 meter fra mål, Julian gikk i krigen og ballene endte opp i nettmaskene. Vi jublet som gale. Kom fort ned på bakken igjen, nå var det 2X5 minutter golden goal. Emil og Simen kombinerte veldig fint og skuddet fra Emil strøyk såvidt utenfor. Det var det nærmeste noen av oss kom i ekstra omgangene. Kristian i målet vårt hadde spilt en enorm kamp og til tider alene holdt oss inne i kampen. Nå ventet eksamen for han, kampen skulle avgjøres på straffekonk. Våre to første straffer smalt i tverrleggeren. Sandved skøyt utenfor på sin første, før den neste gikk i mål. For oss så skårte både Amandius, Matheo og Simen på sine forsøk. Sandve skårte også. Da vi var fremme med straffe nr fem for Sandve var det klart at de ville vinne med mål. Flashback til John Terry fra chamions league finalen mot Mancheter United i 2008 –  Sandve traff stanga og ut. Trener Einar måtte tenke fort, William var helt sluttkjørt og skulle ikke ta straffe. Han måtte steppe opp, keeperen deres var på forsøket, men den trillet inn og vi ble enda mer nervøse. Gudene må vite hva Sandve sin spiller tenkte når han gikk frem. Kristian stod og stod helt til skuddet gikk, han reddet på mesterlig vis. 

Våre gutter har allerede vunnet finalen i Cup 1 i fjor. Finalen i Espelandsturneringa i år. Dette var den beste og mest deilige seieren så langt. Nå venter finale på Nærbø Fredag 05 april klokka 19.30. Motstander blir ikke klar før Tirsdag 2. April. Det blir enten Madla 2 eller Sandnes Ulf. 

EJB

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 404 97 160    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND