Kriget seg til tre poeng!

Eiger 2 kriget seg til tre nye poeng i 5.divisjon da Moi ble slått for andre gang i årets sesong. Etter at Moi ledet 1-0 etter første omgang, sørget en god start av andre omgang for at Eiger snudde til 2-1. Øyvind Garpestad og Bjørn S. Stapnes besørget målene. Etter hvert var det hjemmelaget som styrte det meste i medvinden, men en fantastisk krigervilje og innsats fra samtlige i rødt og blått og i tillegg en god Eigerkeeper, sørget for at det var gjestene som kunne reise hjem med alle poengene i bagasjen. Hjemmelaget hadde nok et titalls cornere bare de siste 45 minuttene.