Rekruttene åpnet med tap

Sokndal påførte Eiger 2 tap i sesongens første kamp som gikk av stabelen i Hålå tirsdag kveld. 0-1 ved pause ble til 0-2 ved full tid i en kamp lagene styrte en omgang hver. Gjestene var imidlertid mest effektive. De røde og blå hadde Sokndal “på gaffelen” de siste 45 minuttene, men enten så stod et solid forsvar i veien eller så sørget Eigerspillerne selv for å skusle bort mulighetene. Et høytstående hjemmelag gav Sokndal store kontringsrom og i stedet for utlikning økte Sokndal ledelsen på en av disse. På overtid fikk en av Eigerspillerne rødt kort for en “bakerste mann” forseelse i et forsøk på å stoppe Sokndal fra å kontre inn nok et mål.

Eiger 2 fortsetter serien med bortekamp mot Vigrestad kommende mandag. Der bør mulighetene for årets første poeng være til stede.

Kampfakta Eiger 2 – Sokndal 0-2 (0-1)
Målene: 0-1 Jørgen Midtbø, 0-2 Jonas Lindås
Dommer: Øystein Paulsen, Tjensvoll FK