Sesongens første lokaloppgjør

EIGER – EIK2

Klokken 18.00 et det duket for show-kamp mellom Eiger HC og Team Støttebandasje, før a-laget tar i mot EIK2 til sesongens første lokaloppgjør!
Klokken 19.00 blåser dommer Khalil Karrouch i gang lokaloppgjøret mellom Eiger og EIK2, og vi håper at mange publikummere vil finne veien til Hålå for å få med seg dette spennende oppgjøret i 4. divisjon denne fine maikvelden.

Eiger har startet sesongen med to seiere, mens EIK2 har spilt uavgjort mot Bryne2 og blitt påført et stygt 0-6 tap mot Riska. Vi er sikre på at det unge EIK2 laget vil stille forberedt til lokaloppgjøret, og vise seg fra en bedre side i kveld.

Sist lagene møttes var i fjorårets forkortete sesong. Oppgjøret da endte 2-2.

Den gang scoret Sondre Tollefsen for EIK2 etter to minutter, før Mathias Kvåle Perttamo utliknet for Eiger to minutter senere.
Cairo Lima sendte EIK2 tilbake i føringen med sin fulltreffer etter 33 spilleminutter, før Elion Shatri nok en gang utliknet EIKs ledelse da han puttet for de røde etter timen var spilt.

Om Hans Marius Slettebø kommer på banen i kveldens oppgjør, er det hans 400(!) kamp for Eiger.

En kuriositet er at Hans Marius Slettebø var innvolvert i EIKs opprykk til PostNord-ligaen i 2011, da han sendte ballen til Espen Skogen som utliknet til 2-2 helt på tampen i bortekampen mot Klepp. Siden den gang har EIK spilt i PostNord-ligaen.