Eiger tapte mot Bryne 2

Nok en nettkjenning fra Hans Marius Slettebø var ikke nok til å vinne kampen for Eiger.

Etter en fryktelig start for Eiger, der de lå under 2-0 etter 27 minutter, skapte Hans Marius Slettebø og Elion Shatri spenning på Jæren, da de reduserte og utliknet med sine scoringer midtveis i andre omgang.

Effektive jærbuer

Det var Bryne som var mest effektive i førte omgang. Da der var spilt 16 minutter sendte Sjur Torgersen Jonassen hjemmelaget i ledelsen, før Albert Braut Tjåland la å til 2-0 da det var spilt 27 minutter.

Etter rapportene var Bryne svært effektive, mens Eiger slet med å være nøyaktive på Brynes banehalvdel.

Spennede andre omgang

Et mer konsentrert og arbeidssomt Eigerlag møtte til andre omgang, og da Hans Marius Aakre Slettebø reduserte til 1-2 etter et kvarter av andreomgangen var det igjen spennende på Undheim.
Etter Slettebøs scoring fortsatte Eiger presset mot Bryne målet, og ble belønnet med utlikning fire minutter senere da Elion Shatri satte inn 2-2.
Da Eiger var på vei inn igjen i kampen, satte den tidligere Rosenborg-spilleren, Ingmar Autsbergm inn hjemmelagets tredje for kvelden.
Tre minutter senere var det Ådne Nærland som var frempå for Bryne 2. og satt inn hjemmelagets fjerde scoring, og gjorde det vanskelig for Eiger å få med seg tre poeng tilbake til Eigerøy.
Elion Shatri ga de tilreisende nytt håp da han satte inn 4-3 fra straffemarket etter 79. minutter.
Dessverre greide aldri Eiger å omsette flere sjanser i scoring, og det ble sesongens andre nederlag. Det andre tapet på rad for de røde og blå.

En sen straffescoring fra Shatri var ikke nok for Eiger.

Slettebø utliknet Birger Arnestads målrekord

Da målsniken Slettebø satte inn sin fjerde scoring for sesongen mot Bryne 2, gikk han opp på 212 (!) scorede mål for Eiger. Han troner nå øverst på adelskalenderen over tidenes mestscorende Eigerspiller. Førstkommende mandag er Slettebø klar for flere mål, når Sola 2 gjester Hålå.