Nok en hjemmeseier

Eiger slo Hundvåg 4-1

FORT HÅLÅ: Eiger har ikke tapt èn seriekamp i Hålå denne sesongen. FOTO: Kjell Åvendal
En rekke omrokkeringen i laget stoppet ikke Eiger i å slå Hundvåg fredag kveld. Allerede etter 13 minutter satte vikarierende Eiger kaptein, Elion Shatri, inn lagets første.

God førsteomgang

Det var hjemmelaget som kom best i gang, og da Shatri satte dro seg innover i banen var det ingen som kunne kunne stoppe han. Med en hard og presis avslutning, dunket kapteinen Eiger i føringen.

LETTBEIN: Elion Shari skapte også dette oppgjøret problemer for motstanderne med sin fart og teknikk. FOTO: Kjell Åvendal
Minuttet etter fikk Fabian Fluge gleden av å sette inn sitt første mål for Eiger, da noe som lignet et innlegg fant veien helt i motsatt vinkel.

GODT DRIV: Fabian Fluge spilte godt i sin backposisjon. Han noterte seg også for èn scoring. FOTO: Kjell Åvendal
Etter 19 minutter var kampens tredje mål et faktum, da Vetle Vikene Waldenstrøm reduserte for Hundvåg etter et corner.
Bortelagets scoring tente Hundvåg, og i perioden etter skapte de noen farligheter – til publikums store fortvilelse og frustrasjon.
Heldigvis for den nervøse tilskuer, ønsket også Håvard Leidland å tegne seg på scoringslisten, og i det 30 minutt gjorde han alt selv da han dro seg gjennom gjestenes forsvar og la på til 3-1. Dette var Leidlands første mål denne sesongen.

FØRSTE: Håvard Leidland setter inn sin første scoring for sesongen etter en fin enkeltmannsprestasjon. FOTO: Kjell Åvendal

Rødt kort og temposvakt

Det var få høydepunkter i andre omgang, og kampen ble for den nøytrale tilskuer en temposvak og tam affære. Bortelaget fikk Kristian Høvring utvist etter 53 minutter da han pådro seg to gule kort i løpet av en situasjon som oppsto da Høvring var for sen inn i en takling.
Med èn mann mer på banen, satte Eiger og målkongen Hans Marius Slettebø inn kveldens fjerde mål da det var spilt 57 minutter.
Mens Eiger trillet ball, ble bortelaget mer og mer frustrerte, og en rekke spillere på bortelaget havnet i dommer Tjemslands bok for grisete spill.
Kampen ebbet ut, og Eiger vant sin fjerde strake hjemmekamp i Hålå. En seier som var svært viktig for å ha heng på lagene forran på tabellen.