Eiger sikret tre poeng etter sen Søyland scoring

VARMT: Øyvind Garpestad og Eiger slet med å bryte ned Sokndal i sommervarmen.
Jan Terje Søyland sikret tre poeng for Eiger da Sokndal ble slått 2-1 under fredagens oppgjør som ble spilt i Hålå.
Søylands scoring kom etter 90 minutter, og før den tid hadde Hans Marius Slettebø sendt Eiger i ledelsen fra straffemerket da det var spilt syv minutter. Sokndal utliknet med Piotr Jakub Kowalik, og lagene følte hverandre på tennene helt til kaptein Søyland avgjorde helt på slutten av oppgjøret.

Dårlig flyt gjennom kampen

Kaptein-Søyland sier etter kampslutt at laget leverer en forestilling langt under det nivået som forventes, og det florerte med pasningsfeil og dårlige valg gjennom kmapen.
Likevel presser Eiger bortelaget i langt større grad i andreomgang, og får betalt i en sen scoring.
Søyland mener på grunnlag av dette, at hjemmelaget vinner fortjent på en dårlig dag.

DEBUTANT: Simen Håland gjorde en god debut i Eigers mål.
KAMPFAKTA:
4 divisjon, avdeling 1. Runde 10
Eiger – Sokndal 2-1 (1-1)
Målene: Hans Marius Slettebø (7), Piotr Jakub Kowalik (16), Jan Terje Søyland (90)
Gule kort: Jan Terje Søyland, Kenneth Grande. 3 til Sokndal
Eigers lag: Simen Håland – Jan Terje Søyland, Sondre Tveit, Sigmund Hunnestad, Håvard Leidland – Matias Leidland Løyning, Elion Shatri, Jostein Kvernes Salvesen, Kenneth Grande – Øyvind Garpestad, Hans Marius Aakre Slettebø
Benyttede innbyttere: Even Utheim-Myklebust, Kjetil Vigrestad, Fabian Fluge, André Jørgensen, Bjørn Sæternes Stapnes