Seier på en tung dag

Seier på en tung dag

I skiftende vær fra 10 grader og sol, til snødrev og ned mot 0, seiret Eiger over Søgne 2-1.

Det ble en jevnspilt førsteomgang der Eiger pumpet mye langt. De aller største sjansene var det imidlertid hjemmelaget som stod for. Elion Shatri leverte flere gode innlegg og nyankomne Kujtim Ismaili burde nok sørget for både et og to mål på disse. På det første var han på rett sted til rett tid, men bommet rett og slett på ballen fra fem meters hold. På det andre headet han like utenfor da han fikk gå alene opp fra fint hold. Det skal også sies at hjemmelaget hadde to nettkjenninger av Simen Haughom som ble flagget for offside.

0-0 til pause uten det store spillet og der det ville vært en overdrivelse å si at de røde og blå sprudlet.

Andre omgang startet noe likt som første med mye lange baller fra hjemmelaget. Søgne kjempet godt og der så ut som om det var mye tunge bein hos vertene.

En del bytter ble det også gjort uten at det hjalp nevneverdig på finspillet. Et fint raid av Kenneth Grande på kanten av 16 meteren der han fant Hans Marius Slettebø – og som den målmaskinen han er, så stod det 1-0. Eiger virket å ha full kontroll tross alt. Så klumset Alexander Svanes det noe til i forsvaret med en feilpasning som Søgne utnyttet til det fulle og skapte balanse i regnskapet.

Ikke lenge etterpå får Eiger et hjørnespark som Mathias Perttamo flott serverer på hodet til Stefan Ghilom som styrer den i lengste hjørnet til 2-1.

Resultatet står seg til slutt i en kamp som virket å være tung for de røde og blå.

Man møtte et godt kjempende Søgne lag og det er nok også på denne tiden av året beina skal føles tunge. Man skulle tro at det gjøres riktige ting på treningsfeltet tross alt.

Følgende elleve startet:

Anthony Nesvåg, Sindre Håland, Jan Terje Søyland, Kim Robert Nyborg, Håvard Leidland, Kujtim Ismaili, Jostein Salvesen, Kenneth Grande, Elion Shatri, Simen Haughom og Øyvind Garpestad.

Benyttede innbyttere:

Odin Noreng, Stefan Ghilom, Mathias Perttamo, Mathias Storm Henriksen, Alexander Svanes, Sondre Tveit, Thomas Andreassen, Hans Marius Slettebø, Fabian Fluge og Elias Omdal

Gule kort: Jan Terje Søyland og Hans Marius Slettebø

Dommer: Cecilie Frøyland, Frøyland IL

Tilskuere: 85

Neste kamp spilles hjemme 25. februar mot Brodd.

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 404 97 160    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND