Sterk hjemmeseier i «Fort Hålå»

EGERSUND – Et noe skadepreger Eiger lag så ikke ut til å være noe hindring i solskinnsværet i Hålå. En meget solid prestasjon over hele linja.

Strukturert- tålmodig – aggressivt og hardt jobbende Eiger spillere leverte en meget god kamp mot Brodd. Etter bare kvarteret spilt slår Elion et tidlig frispark som Øyvind Garpestad elegant header i mål.

Eiger styrte det meste og hadde god kontroll. Ti minutter før pause utlignet bortelaget på et langskudd klistret nede ved stolperota til høyre for keeper Sindre Håland. Det var omtrent det eneste skuddet bortelaget fikk på mål i første omgang.

Andre omgangen fortsatte med samme aggressive press fra hjemmelaget – og det var ingen tvil om hvem som ville mest. Ti minutter ut i omgangen kjemper og sliter Sindre Håland til seg ballen, og raser ned mot dødlinja, får slått inn der Simen Haughom er først på og setter inn 2-1 – som også blir sluttresultatet.

Det burde kommet både en- to og tre til, men dette regner vi med kommer når det løsner utover våren.

En meget solid forestilling i «Fort Hålå» på alle måter! Noe som lover veldig bra.

Eiger – Brodd 2-1 (1-1)
Målene: 1-0 (16) Øyvind Garpestad, 1-1 (33), 2-1 (50) Simen Haughom

Laget: Simen Håland, Sindre Håland, Jan Terje Søyland, Sander Haugstad Håvard Leidland, Elion Shatri, Jostein Salvesen, Stefan Ghilom, Hans Marius Slettebø, Simen Haughom, Øyvind Garpestad

Benyttede innbyttere: Elias Omdal, Mathias Storm Henriksen, Sondre Tveit og Andre Jørgensen

Tilskuere: ca. 60

Assist: Elion Shatri og Sindre Håland