Tusen takk, “Pokey”!

by eigerfk

Denne uken bestemte Hans Marius “Pokey” Slettebø seg,  for å legge fotballskoene på hylla.  En Eiger legende gir seg på a-lags nivå, og det kan han gjøre med beste samvittighet. 

Hans Marius eller «Pokey» som han også blir kalt tilhører den gylne 1988 årgangen i Eiger-sammenheng. Disse ble flere ganger kåret til årets lag i ungdomsavdelingen, vant en rekke turneringer og utgjorde allerede som unggutter i 16-17-års alderen stammen på a-laget da daværende trener Øyvind Skadberg måtte bygge nytt lag på midten av 2000 tallet. Hans Marius var en relativt kortvokst, dribleglad spiller. Da han begynte å skyte fart i høyde (og bredde) rundt konfirmasjonsalderen ble han med ett en som kunne både gi og ta i dueller. Driblingen er en egenskap han den dag i dag behersker meget godt.

Navnet Pokey ba han på mange måter selv om å få. Man stiller ikke på trening med halvvoksne gutter i en Pokemon t-skjorte uten at det får konsekvenser. Siden den gang har navnet fulgt ham

Hans Marius er alltid småskadet – både før og etter kamp. For i kampens hete har han en tendens til å glemme dette. Hans Marius har også alltid scoret mål….mange mål. Ja han har klart den bragden å vippe ned Birger Arnestad som lenge har tronet på toppen som den mest scorede i klubben med sine 212 mål. Hans Marius fikk med seg ett mål også i år, da han scoret mot Søgne i treningskamp. Dette gir han totalt 221 mål – og vi tipper den rekorden vil stå seg lenge.  

Han vil bli savnet i garderoben, på banen – og i hele “eiger bildet”, men vi håper og tror han allikevel vil være å se på sin “hjemmebane” nummer to mye fremover. Nå skal Slettebø konsentrere seg om en helt annen hjemmebane, med familien og som nybakt far. 

“Pokey!”: TUSEN TAKK for alle treningstimer, dugnader, kamper, innsats, mål, morsomheter og for at du har vært og er akkurat den du er! 

Er dette noe for deg?

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?