Bjørn-Arne Slettebøe er Eiger FK sin medieansvarlig i 2023

by eigerfk

Styreleder Anders Midbrød er meget godt fornøyd med at Bjørn Arne Slettebøe har sagt ja til å påta seg vervet som medieansvarlig for klubben. «Vi har funnet en sann Eigermann til jobben. Bjørn Arne lever og ånder for Hålå, for Eiger, og er Eigerpatriot på sin hals. At han også skriver rimelig bra, og at han muntlig kommuniserer bra er opplagt positivt for en slik stilling», sier Midbrød.

I jobben som medieansvarlig ligger følgende hovedoppgaver: Ansvarlig for klubbens programblad i forbindelse med A-laget hjemmekamper. Han er også ansvarlig for å bygge opp til A-lagets kamper med informative og gode artikler foran hver kamp, i tillegg til artikler og oppsummeringer etter A-lagets kamper. Ansvarlig for innhold i våre to Eigerposter som kommer ut i september og i desember vil han også ha. I tillegg skal han ha et ekstra søkelys på å formidle i tekst og bilder all den positive aktiviteten som daglig skjer i Hålå i barnefotballen, ungdomsfotballen og vårt kjære HC-lag. Han blir også vår hjemmeside sin ansvarlige redaktør.
Et av satsingsområdene denne sesongen er å i enda større grad nå våre yngre medlemmer på de sosiale plattformer der de befinner seg. Forhåpentligvis vil vi i større grad bli synlige på plattformer som Snapchat og Instagram, der ungdommene er. I tillegg vil selvfølgelig Facebook fortsette å være en viktig kommunikasjonsplattform ut til våre medlemmer, støttespillere og andre interesserte, sier Midbrød. Styreleder Midbrød forteller at Eiger sin satsing på mediarollen er en bevisst strategi fra styrets side for å nå ut til enda flere mennesker, slik at flere ser all den gode aktiviteten, frivilligheten og dugnadsånden som skjer i Hålå hver eneste dag gjennom sesongen. Samtidig er håpet at satsingen bidrar til å løfte merkevaren, Eiger FK. Eiger FK ønsker Bjørn Arne hjertelig velkommen i rollen, og ønsker ham alt godt i gjerningen som klubbens Medie ansvarlig!

Er dette noe for deg?

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?