Årets høydepunkt i Hålå, nærmer seg!

by eigerfk

EIGERCUP 2023 – Cup er cup, men ikke uten deg! I fotballen snakker vi ofte om samhold, mestring og utvikling. I Hålå snakker vi ofte om et annet ord, DUGNAD. Fordi vi vet hva som må legges i potten for at klubben skal gå rundt og at da små og store skal få oppleve nettopp dette. 

Julebasar, sokkesalg, Juleturnering, andelodd, 17.Mai lodd, Jule lodd, Mat utkjøring, vakthold på diverse festivaler, Fotball skoler, A-kamper, voksentreff. Dette er bare noen av mange viktige ting som gjøres hvert år for at klubb kontingenten skal holdes på lavest mulig nivå slik at alle som har lyst skal få spille fotball. 

I 2019 startet Eiger opp med barnefotball turnering første lørdagen i juni. Rett i underkant av 100 lag fra ca 20 klubber og strålende sol ble fasiten den gang. 2020 og 2021 går i glemmeboken sammen med Covid. Håper vi aldri ser deg igjen. 2022 var vi tilbake og hadde 120 lag fra fjern og nær. I 2023 har påmeldingen eksplodert og vi er så og si fullbooket og venter hele 170 lag i Hålå Lørdag 3. Juni. Dette er et tall som vi ikke hadde våget å drømt om da vi startet opp. 

1200 spillere ventes til Hålå Lørdag 3.Juni mellom 10 og 17. Ungene kommer heldigvis ikke alene så en kan trygt si at det blir en liten folkefest i Hålå denne dagen. Over 250 kamper skal dømmes av ca 50 dommere. Ungdommer og voksne. I tillegg blir det ca 50 frivillige som hjelper til med alt fra parkeringsvakt til kiosk salg. 100 stk. lager i tillegg kaker og bakverk til sultne tilreisende. 

Mange har allerede meldt seg til tjeneste denne dagen, men vi trenger flere. Mange roller som skal fylles. Parkeringsvakter, kioskverter, dommere, Opprigg/nedrigg, kampverter, ryddehjelp, fotball dart, sekretariat, pokal utdeling. ++ Ønsker du bidra så gi Marit Østebrød et lite vink. Vi gleder oss uansett vanvittig til vårens desidert største eventyr i Hålå. 

På forhånd takk, tusen hjertelig takk for all støtte! 

Hilsen Eiger Cup komiteen 2023 

(Jan Erik, Anders, Ole Jonny, Marit Ø, Inge, Marit A, Roy og Frode)

Er dette noe for deg?

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?