Det holdt ikke inn denne gangen heller

by eigerfk

TAP PÅ MADLA – for tredje gang i år tar Eiger ledelsen, men taper med ett mål. Mer ufortjent denne gang – der et meget billig straffte samt helt på tampen en misforståelse med forsvar/keeper ødelegger.

Madla startet best, men uten å skape de store målsjansene. Det som kunne blitt en enorm sjanse er etter et Eiger corner som Madla vinner. De fosser i angrep mot et mer eller mindre «blottlagt» Eiger lag og kommer 5 mot 1. Heldigvis er den siste pasningen upresis og havner rett i den eneste røde spilleren som ligger igjen bak. Det kunne fort endt med mål til vertene. Eiger kommer mer og mer inn i kampen og får mer tro på det. Fra å ikke vinne første og andre baller – snur det og man viser et langt større press som igjen gir resultater. Etter 28 minutters spill får Eiger et corner – Kenneth Grande serverer perfekt inn i feltet der luftens baron Kim Nyborg ruver høyest og header inn 1-0. Sist gang Kim Nyborg scorer i serien for Eiger var i 2010. Den gang 23 oktober i en bortekamp tap 3-2 for Vaulen. Eiger fortsetter å presse og skaper mye bra fremmover – spesielt på høyre kant med Mathias Perttamo – og kunne scorer flere med litt mer hell. Madla produserer lite- begynner å se slitne ut og lagene går til pause med en fortjent 0-1 ledelse til Eiger.

Andre omgang starter likt som første med et lite Madla overtak. De skaper lite og Eiger spiser seg inn kampen igjen. Det føles som om det er full kontroll og flere angrep produseres. Så får Madla et meget billig straffe etter 58 minutters spill. En Madla spiller «hopper» inn i en Eiger forsvarer og dommeren blåser. Straffe kan ikke keeper Simen Håland gjøre noe med og 1-1. Kampen vipper begge veier,men med flest Eiger angrep. Madla nærmest ledelse etter 65 minutters spill når de er alene igjennom med keeper, men Håland redder mesterlig. Returen snapper en Madla spiller opp – som får skutt men Stefan Ghilom er på streken å hindrer mål. Så må man til det 80 spilleminuttet når en god Øyvind Garpestad spiller Perttamo igjennom som er mm fra å score. Ballen stryker stolpen.

Det går mot uavgjort – og det er lite som skal tilsi at det blir flere mål. En gjennombruddspasning slås fra Brodd. Keeper og forsvar kommer ikke opp i Madla spissen som tupper ballen i mål. På overtid. Nok en gang et ett måls tap. Denne var ekstra sur – for det var god innsats og mye godt spill som fortjente en bedre skjebne denne torsdags kvelden.

Eiger stilte med følgende lag:

Simen Håland, Kim Nyborg, Jan Terje Søyland, Stefan Ghilom, Sindre Håland, Kujtim Ismaili, Jostein Salvesen, Kenneth Grande, Mathias Perttamo, Simen Haughom og Øyvind Garpestad. 

Benyttede innbyttere:

Sander Haugstad og Even Myklebust. 

Gule kort:

Kenneth Grande

Bilder fra kampen:

Er dette noe for deg?

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?