Eiger 2 sliter etter syv serierunder

by eigerfk

JUMBOPLASS – I 5. divisjon avd. 1 ser tabellen i skrivende stund mørk ut for Eigers andrelag. Ett fattig poeng på syv spilte kamper er fasiten så langt. Kun fem scorede mål, og hele 36 baklengs – noe sportslig leder Bjørn-Arne Slettebøe sammen med sportslig utvalg ikke ser seg tilfreds med, men tar selv på seg noen av ansvaret og er i tenkeboksen. 

“Vi er i samme båt – vi er ett lag og ingen leter etter syndebukker for at vi ikke har kunnet gi vårt andrelag det som trengs for å stabilisere laget så langt i divisjonen. Vi skal snu dette! “, uttaler Slettebøe.  Trenerne Karsten Østebrød og Eirik Zakariassen er også noe oppgitt over situasjonen. De vet at mye av grunnen er skadesituasjonen på A-laget og må derfor stille med flere G17 spillere for å i det hele tatt kunne stille lag. Det er også noe som går utover disse, da de har sin egen kamparena der de skal prestere. 

Det jobbes altså med å forbedre situasjonen sportslig for Eiger 2, og klubben ønsker ikke å være seg bekjent med å reise hjem med tosifrete baklengs – som på Moi i går hvor de tapte hele 10-1.  Sokndal ligger på plassen over med sine tre poeng – de to neste med klebe og Tonstad på seks poeng.  Bjerkreim har klart seg godt så langt, og befinner seg på en fin andre plass med fjorten poeng – ti poeng under Kåsen på topp. 

Er dette noe for deg?

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?