Skal gi Vidar god motstand i morgen

by eigerfk

LASSA 2. PINSEDAG – Tidlig søndags morgen hadde Eigers A-lag siste finpuss på treningsfeltet før bortekampen mot Vidar i morgen. Avbildet Håvard Leidland (f.v), Sander Haugstad og Stefan Ghilom lover å ikke legge noe i mellom når kampen på Lassa blåses i gang. 

Vidar spilte NM kamp torsdag og tok en slite seier 1- 2 borte mot Brodd. De er dermed klar for 2 runde i cupen – som spilles hjemme mot storebror Viking. Det er grunn til å tro at det ble lagt ned mye krefter og innsats i den kampen. Kan det bli utslagsgivende og fordel Eiger? Dette var det andre møte på rad mellom de to lagene på samme arena – der Vidar i seriekamp vant 0-2. Vidar ligger i skrivende stund på en femte plass med 12 poeng.

Det er ingen tvil om at kampen i morgen blir vanskelig og tøff. Eiger må ha en god dag – moral og innsats må være aldeles slik det forventes og helst mer. Det som er helt sikkert er at laget fra Eigerøy er mer enn godt nok til å kunne få med seg poeng fra Stavanger. Selv om resultatene så langt har uteblitt, så er det vist at en kan hamle opp med de aller fleste på dette nivået. Laget har hatt en fin progresjon – og arbeidet på treningsfeltet synes godt i kamp. Nå er det på tide at stang ut blir stang inn – personlige “dritt feil” uteblir og at marginene kan vippe Eigers favør. 

Til kampen i morgen stiller Eiger i nye helhvite borte drakter. Det er ikke kjent at a-laget tidligere i historien og i en obligatorisk seriekamp har spilt i hvitt. (historikerne får arrestere skribenten om det er feil) Borte draktene skal i utgangspunktet være blå, men av hensyn til motstandere denne sesongen har man altså valgt hvit – Eigers tredje drakt. 

Kampen i morgen starter 19:00 og spilles på natur gress. Eigers spiss Simen Haughom kjenner godt klubben Vidar og banen deres etter et vellykket opphold forrige sesong – og vet godt hvor deilig det er å score mål akkurat her. 

Dette blir en “gysare” og det er å håpe at mange Eiger patrioter og supportere ønsker å avslutte pinsen på Lassa. Det kan faktisk utgjøre en stor forskjell. 

Er dette noe for deg?

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?