Nærmer seg fotballfest i Hålå

by eigerfk

EIGER CUP 2023 – Lørdag 3. juni braker det løs med fotballfest og Eiger Cup i Hålå. Det er i år ny påmeldings rekord med hele 163 lag mot 119 lag i fjor. Det skal spilles 22 kamper samtidig fra 10:00 til 17:00. Hele det flotte anlegget tas i bruk og stort dugnads oppmøte må til. Kampoppsett og mer praktisk info finnes lenger ned i artikkelen.

Sportslig leder, Bjørn-Arne Slettebøe, finner ikke helt frem til de riktige og mest passende ordene som dekker skryten til årets Cup komitè. Bestående av generalen selv Jan Erik Skandsen –  Anders Midbrød, Inge Seglem, Ole Jonny Gya, Marit Andreassen, Marit Østerbød, Roy Eliassen og Frode Vinningland.  “Som fullblods Eiger mann, er det faktisk rørende å være her og bevitne denne begivenheten –  å se på alle barna, foreldrene, trenerne, dommerne, dugnads arbeidet og i det hele!”, sier Slettebøe.

I fjor var man også heldig med været, der sol og varme ble prikken over i-en. Det er også meldt tilsvarende vær i år. Så vi får håpe den meldingen står seg. Skandsen ber uansett om å ta med solkrem og badetøy. 

Det er mange som bidrar for at arrangementet skal kunne gjennomføres. Cup komiteen sendte for noen dager siden ut en flott takke melding på Cupens FB sider – til de som bidrar og er med å gjøre dette mulig. Les mer om dette her: https://www.facebook.com/eigercup

 

Det er rett og slett bare å begynne glede seg – for både store og små. Nedenfor finnes bane oversikt, parkerings oversikt og kampoppsettet. (sistnevnte med forbehold om endringer)

Powered By EmbedPress

Powered By EmbedPress

Powered By EmbedPress

Er dette noe for deg?

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?