Eiger Cup suksess også i 2023

by eigerfk

EIGER CUP 2023 –  Sol og varme trivdes godt i fjor under Eiger Cup- og de hadde begge satt av tid og sted i kalenderen for et nytt besøk i år – og til årets store begivenhet i Hålå. Rundt 163 lag var i aksjon lørdag 3. juni. Samhold, glede, mål og ikke minst is, pølser og brus i solskinnet –  gjorde Eiger Cup til nok en suksess. 

Flere timer med planlegging og dugnad igjennom våren viste gode resultater på selve dagen. En flittig cup komitè hadde tenk på alle detaljer slik at arrangementet fløt slike mykt fra morgen til kveld. Været hadde de “pigadø” også hatt god dialog med.  De første kampene startet klokken 10:00 lørdags morgen, med avslutning klokken 18:00. Tre fulle kunstgressbaner ute, samt Norrøn hallen var alle i sving igjennom hele dagen.  Spillere, dommere, trenere – foreldre og foresatte med barn summet høyt i lystig tone, hele dagen –  de drøye åtte timene som Cupen stod på. Flere titalls dugnadsånder hadde funnet frem sine flotteste smil, og skal vi forstå dem riktig så fikk de rikelig med smil tilbake. Ja et STORT smil og takknemlighet får alle som har bidratt til årets Eiger Cup fra klubbens øverste hold. Et stort rungende TAKK! gis til ALLE som var med og nok en gang gjorde stas på klubben i våre hjerter,  Eiger FK. Dette er mye av det fotball handler om, og viser hva organisert idrett/aktivitet betyr for barn og ungdom.  

 

Selv om de fleste gutter og jenter over en viss alder mest sannsynlig vet resultatet etter en kamp så handler denne dagen mest om samhold og glede. Eiger Cup ønsker å gi alle som er med en god opplevelse og et minne for livet- og så håper vi at det var nettopp det de fikk. Etter endt cup fikk alle spillerne sin velfortjente medalje- som hos flere ble stolt hengende rundt halsen til leggetid sent lørdags kveld. 

Cup general Jan Erik Skansen har grunn til å smile bredt.  Selv er han noe beskjeden og trekker frem alle i komiteen, og alle de som bidrog på dugnad. Han takker alle sponsorer og annen hjelp som er gitt i forkant, under og etter! Han legger ikke skjul på at det ble nok en suksess – og har allerede begynt å snakke om lørdag 1 juni – 2024. 

Takk til alle som gjorde denne dagen mulig! Klubben hadde ikke klart det uten dere.

Er dette noe for deg?

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?