Monica Jenssen Svanes – okka “mor” i Hålå!

by eigerfk

I KULISSENE – En velfungerende bredde klubb er helt avhengig av dugnad og nødvendig tilrettelegging som er utover det sportslige. Som oftest må denne type arbeid gjøres når det ellers er liten eller ingen aktivitet på anlegget. Det skal vaskes og ryddes – utvendig og innvendig. Eiger FK har et stort anlegg som trenger mye pleie for at barn, unge og voksne skal kunne drive med aktivitet i Hålå. Da er det prisgitt at vi har slike som Monica. Med henne er det orden i sysakene. 

Det er flere som jobber i kulissene, og som aldri ses i – eller høres så mye om i sosiale medier og ellers. “De er bare der”, og man tar det nesten som en selvfølge at det f. eks. er papir i dispenserne rundt om.  Hvordan hadde det sett ut i garderober og korridorer om det aldri ble vasket eller tømt søppel? Svaret er nok ganske enkelt.  

Før 17. mai i år, plantet og pyntet Monica uteområdet med blomster i klubbens farger- rødt og blått. Hun ønsker oppriktig at Hålå skal ta seg ut for klubbens medlemmer – og alle gjester som hver uke kommer på besøk. Monica er også et kjent ansikt i klubbens FFO. Her steller hun i stand med mat og drikke for ivrige skolebarn – og alt som hører med. I dag var hun i bakingen av horn – og om lukten ikke kjennes for dere lesere, så kan det bekreftes at lukten av nybakt har nådd ut til alle klubbens hjørner. 

Monica har selv hatt barn i Eiger, og kjenner klubben godt. Hun bryr seg enormt mye om barn og ungdom – og med hennes blide vesen og tilstedeværelse er hun med på å skape gode og trygge rammer. Hun bidrar til et godt samhold og er som en “mor” for alle med ulike verv i klubben- både store og små. Ser hun noen kaste søppel der det ikke skal kastes – så kan en være trygg på at det blir gitt beskjed. Det er da vi vet vi har den perfekte “mor” på riktig sted. 

Tusen takk Monica for at du er du – og for at klubben Eiger FK har akkurat deg!

Er dette noe for deg?

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?