Avsluttet med stil!!!

Avsluttet med stil!!!

Eiger j’14 lag 2 var allerede serievinnere før siste seriekamp, men vi var alle enige i at kampen mot tabelltoer Ganddal skulle avsluttes med stil. Veldig kjekt at så mange foreldre også hadde tatt turen bort til Ganddal. Det gav både oss og spillerne et ekstra puff.

Kampen var kun 4 minutter gammel da Elise Larshus fikk en fin ball fra Live Mong Slettebøe og avsluttet fra høyrekanten av 16.meteren – stang inn og 1-0.
14.minutter senere doblet Emilie Klippen ledelsen med et flott langskudd etter supert samspill med flere spillere.
Ganddal var farlige ved flere anledninger og i det 22.minuttet fikk de lønn for strevet – dog på en litt heldig måte. 2-1
Anna Elin Seglem ble spilt igjennom av Ragna Løyning noen minutter senere. Hun stakk fra alt og alle og scoret sikkert alene med keeper. 3-1 til pause.

Andre omgang var kun 2 minutter gammel da Ganddal utnytter en liten slurv bak og scorer. 3-2. Men nok en gang svarer Anna Elin raskt på en Gandalscoring. Likt som sist scorer hun to minutter senere. Benedikte Øvrevik legger inn en av sine flotte cornere. En Ganddalspiller beiner ballen ut. Ragna får tak i returen og sentrer til Benedikte som på ny får til et flott innlegg. Denne gangen er Anna Elin på rett plass og header ballen i mål. 4-2.

Resten av omgangen er Eiger det førende laget uten at ballen ville i mål. Nærmest var Anna Elin da hun avsluttet et lærebokangrep med et flott skudd i tverrleggeren. Ganddal hadde også et par farlige sjanser, men enten ryddet Silje Solli i mål opp eller så gjorde forsvaret jobben sin.

Jentene var svært så fornøyde da den unge gode dommeren blåste av kampen. Serievinnere i en årsklasse opp og ubeseiret i høstsesongen er veldig bra. Noen tok turen på “Lura salatbar” etterpå og feiret videre der.

Neste helg avslutter vi en kjekk og god sesong på Trollcup i Kristiansand. Lykke til jenter. Vi er veldig stolte av dere!

Mvh
Trenerteamet.

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 402 42 267    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND