Eiger avsluttet med tap

Eiger avsluttet med tap

Eiger tapte 1-2 i den betydningsløse siste seriekamp mot Donn i Hålå lørdag. Det manglet heller ikke denne gang på sjanser, men det måtte en gavepakke fra Donnforsvaret til for at Eiger skulle få ballen i mål. Stillingen ved pause var 0-1.

Donn var spillemessig førende i første omgang og tok ledelsen i det 18 minutt da en Donn-spiller fikk allverden med tid til å både dempe ballen og avslutte etter en langpasning, uten sjanse for Olav Omlid i Eigers mål. Først mot slutten av omgangen kom Eiger til store sjanser, men Donn-forsvaret fikk såvidt ryddet unna foran beina på Eimantas Marozas få minutter før pause. I neste angrep hælsparket Martin Tønnessen Asbjørn L. Larsen i gjennom. Fra samme hold som Asbjørn hamret ballen i mål mot Lyngdal, gikk denne gangen avslutningen rett på keeper.

Olav Omlid leverte solid spill.

Andre omgang var lenge en mye bedre omgang sett med Eigerøyne. Spillet bølget mye frem og tilbake med to angrepsvillige lag. Pasningskvaliteten var så som så, men da William Meyer ble spilt igjennom alene med keeper i det 50 minutt, stemte det meste bortsett fra avslutningen som gikk rett på keeper. Donn gikk rett i angrep og avsluttet i tverrligger. Så var det Matias L. Løyning som var svært nære utlikning etter et godt innlegg av Asbjørn L. Larsen, men ballen ble tuppet bort av en Donnspiller i siste øyeblikk. Olav Omlid fikk fortjent sjansen i mål og vartet opp med solid spill og ble fortjent kåret til dagens Eigerspiller. Noe av grunnen til det var nok tre solide redninger rundt midtveis i omgangen, men unge Omlid var sikker i klypene kampen gjennom. Avgjørelsen falt i det 80 minutt da Donn vartet opp med vakker klikk.klakk fotball og etter innlegg fra høyre kunne en Donnspiller lett sette inn 2-1. Martin Tønnessen var riktignok nær utlikning noen minutter etterpå da han overlistet keeper – bare for å konstatere at Donn hadde sikring bak og fikk klarert nærmest på streken. På slutten kunne endelig Viktor Opheim børste flisene av baken og gjøre sin debut for a-laget. Det samme gjorde Marius Myklebust da trener Rune Johansson ville ha innpå flere angrepsspillere i et forsøk på å utlikne. Kampen ebbet imidlertid ut med 1-2 og snaue 70 tilskuere måtte gå skuffet hjem.

Marius Myklebust, målscorer Eimantas Marozas og Viktor Opheim

Fredrik Andersen gav etter kampen beskjed om at han nå gir seg på a-laget. Dette kommer vi tilbake til noe senere.

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 402 42 267    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND